Dunham, Lena - Not That Kind of Girl / Levenslessen om vooral (

Schrijver:
Titel: Not That Kind of Girl / Levenslessen om vooral (niet) op te volgen
ISBN: 9789029090414
Taal: Nederlands
Uitgever: J.M. Meulenhoff
Bijzonderheden: paperback in goede staat
Prijs: € 4,20
Verzendkosten: € 6,50 (binnen België)
Meer info:
In dit zeer persoonlijke boek bewijst Lena Dunham, de bedenker, producer en hoofdrolspeler van de HBO-serie Girls, dat ze een van de meest authentieke jonge Amerikaanse auteurs van dit moment is. Dunham beschrijft verliefdheden, eenzaamheid, hoe het is om vijf kilo te zwaar zijn terwijl je alleen maar gezonde dingen eet, vriendschappen met geweldige vrouwen, verbroken relaties met foute vriendjes, ware liefde, en bovenal: hoeveel moed het vergt om te geloven dat jouw verhaal het waard is om te vertellen.


In "Ontmaagd mij (Nee, echt, ga je gang)' doet ze verslag van haar eerste keer, die niet helemaal aan haar verwachtingen voldeed; in "Foute jongens' onderzoekt ze waarom ze zich zo lang aangetrokken heeft gevoeld tot klootzakken; "Is dit wel echt?' is een prachtige bespiegeling op haar obsessie met de dood, en in "Ik heb niet met ze geneukt, maar ze schreeuwden tegen me' verheugt Dunham zich op de nietsontziende en allesonthullende memoires die ze zal schrijven als ze tachtig is en het haar niets meer kan schelen hoe de wereld over haar denkt.


Not That Kind of Girl is een rauwe, ontroerende reeks berichten van het front van de strijd die volwassen worden heet. "Ik voorvoel nu al mijn toekomstige schaamte dat ik me verbeeldde je ook maar iets te kunnen bieden,' schrijft Dunham, "maar als ik met dat wat ik heb geleerd één lullig baantje draaglijker kan maken voor jou, of je ervan kan weerhouden het soort seks te hebben waarbij je het gevoel hebt dat je je schoenen moet aanhouden voor het geval je er halverwege de daad vandoor wilt gaan, dan was elke misstap van mij het waard.'
Verder lezen

Rietje uit Sint-Andries

zakelijk
Afhaling in Sint-Andries (Brugge)
Verzending naar thuisadres in België : 6.40€ via BPost of 5.00€ naar BPost afhaalpunt
Verzending naar thuisadres pakketpost in Nederland: 6.5€
- Het gelijktijdig bestellen van meerdere artikelen levert u een belangrijke besparing in de verzendkosten op
- Retour kan binnen de 14 dagen - verzenkosten van de retour zijn voor de koper - Het retouradres wordt u doorgegeven bij de retourmelding.
Verzending is op risico van de koper.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dunham, Lena - Not That Kind of Girl / Levenslessen om vooral (niet) op te volgen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Rietje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Rietje
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Rietje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Rietje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Rietje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.