Jacqueline de Jong, bijdragen van o.a. .a. Asger Jørn, Burcaille en Po

Schrijver:
Titel: The Situationist Times 5 - 1964
Taal: Meertalig
Uitgever: The SITUATIONIST Times
Bijzonderheden: Omslag voor en achterkant zitten los, binnenkant in goede staat
Prijs: € 120,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Eerste druk, zachte kaft.
De Situationisten vormden in 1957 een internationale kunstzinnige, politieke beweging en lieten zich vooral gelden tijdens de Parijse studenten opstand in 1962. In 1972 werd de beweging opgeheven.
In 1960 sloot Jacqueline de Jong zich hierbij aan. Tussen 1962 en 1968 was ze redacteur en uitgever van The SITUATIONIST Times.

The SITUATIONIST Times 5 gaat over de ring. “ The ring, interlaced rings and consequently chains”.
Verder lezen

Tessel's uit Amsterdam

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jacqueline de Jong, bijdragen van o.a. .a. Asger Jørn, Burcaille en Pol Bury - The Situationist Times 5 - 1964 Jacqueline de Jong, bijdragen van o.a. .a. Asger Jørn, Burcaille en Pol Bury - The Situationist Times 5 - 1964 Jacqueline de Jong, bijdragen van o.a. .a. Asger Jørn, Burcaille en Pol Bury - The Situationist Times 5 - 1964 Jacqueline de Jong, bijdragen van o.a. .a. Asger Jørn, Burcaille en Pol Bury - The Situationist Times 5 - 1964

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Tessel's

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Tessel's
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Tessel's een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Tessel's vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Tessel's kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.