Droblas, A. - Adobe Premiere 6

Schrijver:
Titel: Adobe Premiere 6
ISBN: 9789039517659
Taal: Nederlands
Uitgever: Academic Service
Bijzonderheden: 2001, paperback redelijke staat Als Adobe Prerniere 6 het kan, kunt u het ook... Dit allesomvattende handboek staat boordevol met praktijkgerichte handleidingen en verhelderende voorbeelden. Het biedt alle kennis die u nodig hebt om met Adobe Premier
Prijs: € 5,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Als Adobe Prerniere 6 het kan, kunt u het ook...
Dit allesomvattende handboek staat boordevol met praktijkgerichte handleidingen en verhelderende voorbeelden. Het biedt alle kennis die u nodig hebt om met Adobe Premiere te bewerken, speciale effecten te maken en digitale video te produceren van professionele kwaliteit. Adele Droblas en Seth Greenberg laten u stap voor stap zien hoe u het meeste uit Preiniere haalt en de beste digitale-videoresultaten bereikt. Van videocapture en elementaire bewerking tot overgangen, tekst, doorzichtigheid, maskers, mattes, bewegingseffecten, streamingmedia-uitvoer, verfraaiingen met After Effects en nog veel meer.

Adobe Prerniere 6 van A tot Z

• Maak kennis met de basis van digitale video, van timebase en resolutie tot het vastleggen van video en de uitvoer naar beeldband.
• Beheers timelines, het synchroniseren van geluid, overgangen en andere basisbeginselen van bewerking.
• Creëer doeltreffende titels en geanimeerde tekst...
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Droblas, A. - Adobe Premiere 6

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.