Adriaan van Belzen - Belzen, Adriaan van-Christen zijn in kerk

Schrijver:
Titel: Belzen, Adriaan van-Christen zijn in kerk en wereld
ISBN: 9789061409236
Uitgever:
Bijzonderheden: Christen zijn in kerk en wereld van Adriaan van Belzen is een boek met gesprekken het christen zijn met bevindelijk-gereformeerde predikanten.  Vragen. Ieder mens heeft ze en ze kunnen van verschillende aard zijn: persoonlijk, maatschappelijk, k...
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Christen zijn in kerk en wereld van Adriaan van Belzen is een boek met gesprekken het christen zijn met bevindelijk-gereformeerde predikanten. 
Vragen. Ieder mens heeft ze en ze kunnen van verschillende aard zijn: persoonlijk, maatschappelijk, kerkelijk, ethisch, enzovoorts. In deze bundel zijn een aantal vragen voorgelegd aan predikanten uit de gereformeerde gezindte. Op een open en eerlijke wijze hebben zij geprobeerd elke vraag van een antwoord te voorzien. Alle behandelde thema's stonden min of meer in het teken van de vraag hoe het christen-zijn in kerk en wereld handen en voeten gegeven kan worden.
Er zijn gesprekken opgenomen met ds. G. Bouw, ds. A.A. Egas, ds. Tj. de Jong, ds. M. van Kooten, ds. A. Kort, ds. F. Mallan, ds. L.W. van der Mey, ds. J. Veenendaal en ds. W. Visscher.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Adriaan van Belzen - Belzen, Adriaan van-Christen zijn in kerk en wereld