Ds. W.L. Tukker - Tukker, W.L.-Geloof en verwachting

Schrijver:
Titel: Tukker, W.L.-Geloof en verwachting
ISBN: 9061400317
Uitgever:
Bijzonderheden: Geloof en verwachting, een verklaring van de Nederlandse Geloofsbelijdenis door ds. W.L. Tukker (1909-1988), hervormd predikant.  Ds. Tukker heeft als dienstdoend predikant in de Nederlandse Hervormde Kerk gediend de gemeenten Hei- en Boeicop, El...
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Geloof en verwachting, een verklaring van de Nederlandse Geloofsbelijdenis door ds. W.L. Tukker (1909-1988), hervormd predikant. 
Ds. Tukker heeft als dienstdoend predikant in de Nederlandse Hervormde Kerk gediend de gemeenten Hei- en Boeicop, Elburg, Bleskensgraaf, Delft, Rotterdam, Katwijk aan Zee, Zwolle en Groot-Ammers. Na zijn emeritering was hij als bijstand in het pastoraat werkzaam te Wassenaar. Gedurende vele jaren maakte hij deel uit van het hoofdbestuur van de Gereformeerde Bond in de Nederlandse Hervormde Kerk, waarvan ongeveer 10 jaar als voorzitter. Hij was ook vele jaren visitator-generaal van de Nederlandse Hervormde Kerk.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ds. W.L. Tukker - Tukker, W.L.-Geloof en verwachting