Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Redactie Beiaard der Lage Landen / Ons Vrij Nederland - De Beia

Schrijver:
Titel: De Beiaard der Lage Landen
Taal: Nederlands
Uitgever: 2e Jaargang nummer 23, 22 mei - 5 juni 1948. Tijdschrift.
Bijzonderheden: Zie "meer info".
Prijs: € 25,00
Verzendkosten: € 3,70 (binnen Nederland)
Meer info:
In goede staat. Papier vergeeld, dubbel gevouwen, groot formaat (tussen A4 en A3), langs de randen kleine scheurtjes. Wordt dubbelgevouwen verstuurd. Op de cover schilder La Martinière met trompet. Op de achterzijde een reclame voor het boek De levensroman van Johannes Post, van Anne de Vries (bij uitgeverij Kok te Kampen) met afbeelding boekband. Artikelen o.a.:
De Verenigde Staten van Europa (artikel 4 pp) over Europa Congres in de Ridderzaal in Den Haag, met op de foto's Winston Churchill, o.a. speechend in de Ridderzaal. Ook Churchill die het V-teken maakt op de Dam, en een foto van het glas en de sigaar van Churchill in de Ridderzaal en de chauffeur van de Engelse ambassade die de peuk van zijn sigaar cadeau kreeg. Anderen op de foto's bij dit artikel zijn o.a. Anthony Eden, Konrad Adenauer, Anton van Duinkerken, Denis Fenard, Olaf Thors, Prins Bernhard (ook op een foto waarop ook Churchill staat), Albert Plesman, Hore Belisha. Veel foto's.
Artikel Het schilderorkest van Parijs (2 pp). Met op de foto's o.a. Maurice Blanchard, Gen Paul, Befo Julot, La Martinière.
Feuilleton van Michael Lawler, 'Het besmeurde symbool'.
Artikel (2 pp) over de aankomende Olympische Spelen in Londen.
Artikel Het 3e Britse Rijk (3,5 pp).
Schaars.
Verder lezen

CuisineRivièra uit Leiden

particulier
Omdat het privé verkoop betreft, is ruilen en terugsturen niet mogelijk (zoals bepaald in de EU-wetgeving voor privé verkopers). ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Gecombineerde verzending is mogelijk. Soms passen meerdere boeken nog in een brievenbuspakje. Voor 6,75 euro kan CuisineRivièra tot 30 kg boeken versturen. ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Vragen? Stuur een mailtje! ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.