Tan, D.S. - Van informatiemanagement naar informatie-infrastruc

Schrijver:
Titel: Van informatiemanagement naar informatie-infrastructuurmanagement
ISBN: 9789055900138
Uitgever: Lansa Publishing
Bijzonderheden: 2003, 159pp, paperback goede staat Dit boek behandelt het management van de informatievoorziening in organisaties, met name zoals dat zich zal ontwikkelen als gevolg van de vele veranderingen die zich in de automatisering van informatiefuncties voord
Prijs: € 39,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit boek behandelt het management van de informatievoorziening in organisaties, met name zoals dat zich zal ontwikkelen als gevolg van de vele veranderingen die zich in de automatisering van informatiefuncties voordoen. De bestaande. op centrale automatisering gerichte, aanpak maakt plaats voor een veel meer op de ondersteuning van bedrijfsprocessen gerichte en met modernere hulpmiddelen ontwikkelde informatie-infrastructuur. Hierin wordt informatie -technologie pro-actief toegepast, in plaats van reactief. De moderne 'hulpmiddelen, betreffen onder meer vierde generatietalen, prototyping, flexibele standaardpakketten, systeemintegratie, down sizing, cliënt/server architecturen en objectoriëntatie Om de ontwikkeling naar op IIM Informatie Infrastructuur Management gebaseerde principes te vergemakkelijken onderkent de auteur informatie managementplateaus, die het de manager mogelijk maken vast te stellen in welk stadium van de ontwikkeling naar pro -actieve infrastructuren hij zich bevindt. De auteur heeft een veel - jarige ,ervaring met het managen van grote automatiseringscentra opgedaan en is thans betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe aanpakken voor informatie - infrástructuurmanagement b** verschillende organisaties.
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tan, D.S. - Van informatiemanagement naar informatie-infrastructuurmanagement

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.