McEvedy , Allegra . [ isbn 9789048308774 ] 1421 - Een Culinaire

Schrijver:
Titel: Een Culinaire Wereldreis . ( In meer dan 120 gerechten de wereld rond . ) In meer dan 120 gerechten de wereld rond Chef-kok en kookboekenauteur Allegra McEvedy brengt van elke reis die ze maakt behalve exotische recepten nog een bijzonder -
ISBN: 9789048308774
Taal: Nederlands
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Bijzonderheden: Gebonden met harde kaft in als nieuwe staat - 1421 - 1e dr 2013 - 352 p - 1540 gr - 20,8x26 cm - 3,5 cm dik
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- souvenir mee naar huis: een mes.
Vermakelijke anekdotes over de zoektocht en aanschaf van de messen lopen als een rode draad door dit boek. Centraal staan uiteraard de recepten: 123 verrassende én bruikbare ideeën voor soepen, salades, snacks, hoofdgerechten met en zonder vlees en vis, nagerechten en gebak uit negentien verschillende landen, waaronder Brazilië, Japan, Turkije, Cuba, Mexico, Zuid-Afrika en Malawi.
EEN STIJLVOL KOOK- EN REISBOEK IN RETROSTIJL
Als kind werd ze al door haar vader, een historicus, op sleeptouw genomen naar allerlei verschillende landen. Haar ouders raadden haar aan een dagboek bij te houden, maar al voor haar tiende was het al duidelijk dat Allegra niet bijster geïnteresseerd was in al die vreemde culturen. Ze schreef vooral over dat aspect van de vakantie dat haar het meest fascineerde: al dat onbekende eten dat ze zag en proefde. De jaren gingen voorbij en wat begon als een gewoon dagboek werd haar 'Food Diary', het verslag en de lijstjes van een rondreizende chef-kok - ingrediënten, gerechten en alles wat bij de bereiding kwam kijken dat haar maar enigszins boeide. McEvedy is medeoprichter van de inmiddels beroemde restaurantketen Leon. In 2008 waren ze winnaar van het Best Restaurant Concept.
Als professioneel chef-kok heeft Allegra een gezonde fascinatie voor het gereedschap dat nodig is in de keuken, en ze besloot uit elk land waar ze at een mes mee te nemen dat het land en de keuken typeerde. Volgens Allegra illustreert de schoonheid van een mes het culinaire karakter van een stad of land, van een esthetisch ontworpen Scandinavisch visfileermes tot een elegant maar meedogenloos mes uit Japan.
'Door dit soort boeken krijg je trek in dingen waarvan je niet eens wist dat je ze lekker vond, uit plaatsen waar je niet elke dag komt.'
- Delicious
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

McEvedy , Allegra . [ isbn 9789048308774 ] 1421 - Een Culinaire Wereldreis . ( In meer dan 120 gerechten de wereld rond . ) In meer dan 120 gerechten de wereld rond Chef-kok en kookboekenauteur Allegra McEvedy brengt van elke reis die ze maakt behalve exotische recepten nog een bijzonder -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.