Kempen, R. van - Dick Beijers tuinkunst / Garden art = l'Art du

Schrijver:
Titel: Dick Beijers tuinkunst / Garden art = l'Art du jardin
ISBN: 9789062559862
Taal: Meertalig
Uitgever: Terra
Bijzonderheden: 2001, linnen band met stofomslag, slijtage aan stofomslag, sticker op stofomslag en titelpagina, goed exemplaar
Prijs: € 13,00
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Beijer´s lijfspreuk Less is More sluit naadloos aan op de huidige trend van eenvoud.

Een inspirerend boek, luxe uitgevoerd met leeslint en stofomslag.

Als gevolg van zijn internationale doorbraak, met tuinontwerpen voor Elton John en andere sterren, staat Beijer volop in de belangstelling.


Dick Beijer is een van de meest getalenteerde tuinarchitecten van Nederland. Zijn filosofie is simpel: 'Less is More'. Aan de hand van sprekende zwartwitfoto´s van Hans Fonk toont Beijer wat hij bedoelt met zijn no-nonsense aanpak.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kempen, R. van - Dick Beijers tuinkunst / Garden art = l'Art du jardin Kempen, R. van - Dick Beijers tuinkunst / Garden art = l'Art du jardin