Sliva, Jiri - Ei, ei, ei. Cartoons.

Schrijver:
Titel: Ei, ei, ei. Cartoons.
Taal: Duits
Uitgever: Eulenspiegel Verlag, Berlin.
Bijzonderheden: 1984, 90 cartoons, 20x20 cm, 96pp, hardcover, iets gebruikssporen.
Prijs: € 9,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Jiri Sliva werd geboren op 4 juli 1947 in Pilsen. Sinds 1966 woont hij in Praag. Hij studeerde aan de University of Economics en werkte na zijn afstuderen in 1971 aan het Instituut voor Filosofie en Sociologie van de Tsjechoslowaakse Academie van Wetenschappen, afdeling voorspellers. Zijn eerste tekening werd in 1972 gepubliceerd in het Annex Weekend van het tijdschrift Mladá fronta. Werkt sinds 1979 als freelancekunstenaar. Hij concentreert zich voornamelijk op cartoon en illustratie, en later ook op de grafische kunst - lithografie, ets en droge naald en sinds 1995 ook op het olieverfschilderij. De kunstwerken van Jiri Sliva zijn tentoongesteld in tal van individuele tentoonstellingen in Europa en daarbuiten (we kunnen ten minste steden noemen als Rome, Parijs, Berlijn, Amsterdam, Brussel, Wenen, Moskou, New York, Havana en vele anderen). Voor zijn inventieve creatieve werk ontving hij vele belangrijke prijzen op internationale cartoonwedstrijden en festivals over de hele wereld. Hij wordt vaak uitgenodigd als jurylid van prestigieuze wedstrijden. Hij publiceerde meer dan 15 zijn eigen cartoonboeken in Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, de VS en Tsjechië. Zijn tekeningen zijn verschenen in meer dan 150 boeken en in vele Tsjechische en buitenlandse kranten en tijdschriften zoals New York Times, Los Angeles Times, The Wall Street Journal, Playboy, Die Welt, Die Zeit, Nebelspalter, Eulenspiegel,… Artworks of Jiri Sliva zijn vertegenwoordigd in de permanente collecties van verschillende Tsjechische en buitenlandse musea en galerieën, evenals in privécollecties. Hij is ook toegewijd aan lesgeven en lezingen - hij gaf bijvoorbeeld lezingen in Salzburg, Philadelphia, New Orleans, Ohio, North Carolina,… Hij woont en werkt in Praag, Tsjechië.
Verder lezen

lezen.muziek uit Mierlo

Logo lezen.muziek

Lezen&Muziek heeft uitsluitend boeken en tijdschriften uit privébezit. Geen handelsvoorraad. Bij meer boeken, minder verzendkosten. Verzendkosten gelden voor Nederland. Voor alle boeken en tijdschriften geldt dat er enige gebruikssporen zijn en meestal naam en aankoopdatum op p3. Snelle service en goede verpakking. Boeken ophalen in Mierlo is prima. Eenmaal per week kunnen boeken ook in Geulle worden opgehaald.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sliva, Jiri - Ei, ei, ei. Cartoons. Sliva, Jiri - Ei, ei, ei. Cartoons. Sliva, Jiri - Ei, ei, ei. Cartoons. Sliva, Jiri - Ei, ei, ei. Cartoons.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij lezen.muziek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met lezen.muziek
  • Na uw bestelling ontvangen u en lezen.muziek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van lezen.muziek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • lezen.muziek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.