Peter Høeg, P. Hoeg - Smilla's gevoel voor sneeuw

Schrijver:
Titel: Smilla's gevoel voor sneeuw
ISBN: 9789029085274
Uitgever: Samenw. Uitgeverijen Meulenhoff Boekerij
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Smilla's gevoel voor sneeuw' is een spannende en intrigerende thriller geschreven door de Deense auteur Peter Høeg. Het verhaal speelt zich af in Kopenhagen en volgt het leven van de eigenzinnige en intelligente Smilla Qaaviqaaq Jaspersen.

Smilla is een half-Groenlandse vrouw die opgroeide in Groenland en nu in Kopenhagen woont. Ze voelt zich altijd een buitenstaander en heeft een uniek talent ontwikkeld: ze kan de verschillende soorten sneeuw onderscheiden en begrijpt de betekenis ervan. Wanneer een jonge Inuit-jongen genaamd Isaiah, die Smilla kent van haar appartementencomplex, onder mysterieuze omstandigheden overlijdt na een val van het dak, begint Smilla haar eigen onderzoek.

Smilla is ervan overtuigd dat de dood van Isaiah geen ongeluk was, maar dat er meer aan de hand is. Ze begint haar eigen speurtocht naar de waarheid en ontdekt al snel dat er een samenzwering gaande is die verband houdt met een geheimzinnig bedrijf genaamd The Greenland Corporation. Smilla raakt verwikkeld in een gevaarlijk spel van intriges, waarbij ze haar eigen leven op het spel zet om de waarheid te achterhalen.

Tijdens haar onderzoek komt Smilla in contact met verschillende personages, waaronder een mysterieuze dokter, een rijke zakenman en een voormalige geliefde. Ze ontdekt dat Isaiah betrokken was bij een geheime expeditie naar Groenland, waarbij een belangrijke ontdekking is gedaan die verband houdt met de sneeuw. Smilla's kennis van sneeuw en haar vastberadenheid om de waarheid te achterhalen, maken haar een geduchte tegenstander voor degenen die haar willen tegenwerken.

'Smilla's gevoel voor sneeuw' is niet alleen een spannende thriller, maar ook een diepgaand verhaal over identiteit, cultuurverschillen en de zoektocht naar waarheid. Peter Høeg weet de lezer mee te slepen in de wereld van Smilla, waarin de sneeuw een belangrijke rol speelt als metafoor voor de complexiteit van het leven. Het boek is meeslepend geschreven, met levendige beschrijvingen van zowel de personages als de omgevingen waarin het verhaal zich afspeelt.

Met zijn mix van spanning, mysterie en diepgang is 'Smilla's gevoel voor sneeuw' een boek dat zowel liefhebbers van thrillers als literaire fictie zal aanspreken. Het is een meeslepende en intrigerende roman die de lezer tot het einde toe in zijn greep houdt.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.