Digitaal Fantasy Tekenen

Schrijver:
Titel: Digitaal Fantasy Tekenen
ISBN: 9789089980779
Taal: Nederlands
Uitgever: Librero
Bijzonderheden: 2011, 128 pag, nieuwstaat
Prijs: € 12,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit boek is een onmisbaar naslagwerk voor tekenaars van fantasyverhalen die een digitaal meesterwerkje willen leren maken. Op de bijbehorende cd-rom staat een groot aantal woestelingen, orken, draken, elfen en tovenaars. Je kunt de enorme reeks personages, accessoires en achtergronden op vele manieren met elkaar combineren, waardoor ze ook heel goed samengaan met je eigen fantasycreaties. Zowel beginnende als ervaren fantasytekenaars vinden hier handige hulpmiddelen, zodat een fantasywereld in een handomdraai kan worden gecre‘erd - zelfs als je niet kunt tekenen! WERKT MET ADOBE(r) PHOTOSHOP, ADOBE(r) PHOTOSHOP ELEMENTS(r) en COREL(r) PAINT SHOP PRO(r).

DHL €3,95
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Digitaal Fantasy Tekenen - Digitaal Fantasy Tekenen - Digitaal Fantasy Tekenen - Digitaal Fantasy Tekenen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekenstapel

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De Boekenstapel
  Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
 • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekenstapel een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekenstapel vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De Boekenstapel kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.