Ransmayr, C. - Vliegende berg

Schrijver:
Titel: Vliegende berg
ISBN: 9789044609769
Taal: Nederlands
Uitgever: prometheus
Bijzonderheden: 2007, Gebonden goede staat (2 kleine vlekjes op kaft verder zgan) 312 pag De vliegende berg vertelt de geschiedenis van twee broers die tegen beter weten in op zoek gaan naar de laatste witte vlek op de kaart van de aarde: een pas ontdekte, reusachti
Prijs: € 29,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De vliegende berg vertelt de geschiedenis van twee broers die tegen beter weten in op zoek gaan naar de laatste witte vlek op de kaart van de aarde: een pas ontdekte, reusachtige en nog niet eerder door mensen beklommen berg in het oosten van Tibet. Deze fysieke en filosofische zoektocht voert hen vanuit het zuidwesten van Ierland via Chinese nomadenstammen naar het belegerde land van Kham. Het duistere en woeste karakter van extreme landschappen - in dit geval de Himalaya - is voor Christoph Ransmayr een dankbaar thema, aan de hand waarvan hij zijn verhaal vertelt over broederliefde, strijd en de onvermijdelijke dood: slechts één van de twee broers zal van de berg terugkeren. Aan de rand van de beschaving vinden Ransmayrs personages zichzelf en dringen zij door tot in het diepste wezen van de werkelijkheid. De vliegende berg is de persoonlijkste roman van Ransmayr tot nu toe.
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ransmayr, C. - Vliegende berg

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.