Meijer, Elise - 40 jaar kantoorinrichting & Peter de Boer

Schrijver:
Titel: 40 jaar kantoorinrichting & Peter de Boer
Taal: Nederlands
Uitgever: Gispen Culemborg 2018
Bijzonderheden: 92 pagina's, paperback, rijk geillustreerd, nieuwstaat
Beschikbaar: 200 exemplaren
Prijs: € 14,95
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Gedurende veertig jaar bedacht Peter de Boer als hoofdontwerper de (kantoor)meubelen van Gispen. In die periode is de opkomende automatisering en als gevolg daarvan de ergonomische wetenschap van grote invloed op kantoorinrichting. Peter zorgde er altijd voor goed op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in de techniek, wetenschap en maatschappij. Zo ontwierp hij al vroeg een ergonomische stoel (de Nimbus), een handig en gepatenteerd systeem om tafels in- en uit elkaar te zetten (Next tafelserie) en is hij naar eigen zeggen de eerste geweest die het dubbele bureau (TM Duo) bedacht. De ontwikkeling van computers, laptops, beeldschermen, mobiele telefoons, tablets en dergelijke hebben ertoe geleid dat het kantoor achtereenvolgens een kantoortuin, een flexplek, een ontmoetingsplaats en een inspiratieplek werd.
Markante hoogtepunten van kantoormeubelen die Peter de Boer de afgelopen 40 jaar ontworpen heeft, zijn opgenomen in 40 jaar kantoorinrichting & Peter de Boer.
Verder lezen

Gispen Collectie uit Culemborg

zakelijk

Logo Gispen Collectie

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Meijer, Elise - 40 jaar kantoorinrichting & Peter de Boer

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Gispen Collectie

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Gispen Collectie
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Stichting Gispen Collectie
    Kamer van Koophandel nummer: 41060510

    winkel.stichtinggispencollectie.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en Gispen Collectie een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Gispen Collectie vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Gispen Collectie kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.