Baldwin, James - Een ander land

Schrijver:
Titel: Een ander land
Taal: Nederlands
Uitgever: de bezige bij
Bijzonderheden: 1964, grote beren nr 7
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: vouw in rug

bookbarn uit Sneek

particulier

Logo bookbarn

Alle prijzen zijn excl. verzendkosten. Past het boek door de brievenbus dan bedraagt de porto 4 tot 5 euro (met DPD/DHL). Past het boek niet door de brievenbus dan kost het 6 euro of meer. Verzendkosten buiten NL hoger. Geen verzending via UPS (voorheen Kiala) !! Afhalen of persoonlijke bezorging behoort ook tot de mogelijkheden, vraag dit voorafgaand aan de bestelling.
Alle getoonde foto's zijn eigen foto's. Meer foto's op verzoek.
Belangrijk! Controleer ook uw spambox als u na 3 dagen nog geen reactie heeft gehad. Bestel de gewenste titel uitsluitend rechtstreeks via deze site. Soms komt het voor dat men op google naar het boek zoekt en dan terecht komt op de site van boekwinkeltjes. Schijnbaar is een reeds verkochte titel dan via deze omweg alsnog te bestellen.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Baldwin, James - Een ander land

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij bookbarn

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met bookbarn
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en bookbarn een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van bookbarn vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • bookbarn kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.