Ruiter, Robin de - Adolf Hitler pleegde geen zelfmoord / Kronie

Schrijver:
Titel: Adolf Hitler pleegde geen zelfmoord / Kroniek van zijn vlucht uit Berlijn met ondersteuning van de Britse inlichtingendienst
ISBN: 9789079680672
Taal: Nederlands
Uitgever: Mayra Publications
Bijzonderheden: 2017, 335pp, paperback
Beschikbaar: 982 exemplaren
Prijs: € 25,06
Verzendkosten: Gratis (binnen Nederland)
Meer info:
Hitler pleegde geen zelfmoord Geheel geactualiseerde uitgave met nieuw bewijsmateriaal over Hitler´s vlucht uit Berlijn.

Daarenboven reconstrueert de auteur de daadwerkelijke gebeurtenissen rond de dood van Hitler en bewijst dat hij geen zelfmoord pleegde.

In dit boek heeft de auteur getracht een zo gedetailleerd en waarheidsgetrouw mogelijk beeld te schetsen van Hitler´s ontsnapping uit de Berlijnse bunker op 30 april 1945. Aan de hand van nooit eerder geopenbaarde feiten en documenten uit het archief van verschillende inlichtingendiensten en persoonlijke interviews van de auteur met ooggetuigen uit Spanje en Duitsland, waaronder twee voormalige medewerkers van Hitler die de laatste dagen van het Derde Rijk bij Hitler in de Führerbunker verbleven, wordt aangetoond dat Hitler met hulp van de Britse geheime dienst wist te ontsnappen.

Er wordt regelmatig gesuggereerd in de media dat Hitler naar Argentinië gevlucht is. In dit boek wordt aangetoond dat het bij de naar Argentinië gevluchte Hitler om een van de vele dubbelgangers handelde. In werkelijkheid vluchtte Hitler met de hulp van generaal Franco naar Spanje.

De auteur doet niet alleen verslag over de werkelijke afkomst van Hitler, hij bericht bovendien van zijn minutieus onderzoek naar Hitler´s buitenlandse geldschieters.

Daarnaast laat de auteur de lezer aan de hand van exclusief bronnenmateriaal voor het eerst kennismaken met Hitler´s unieke training voor zijn rol als toekomstige dictator. Van februari tot november 1912 volgde Hitler een speciale training aan de Britse Military Psych-Ops War School in Engeland en Ierland.

Waarom werd Hitler aan de macht geholpen? Waarom werd de Tweede Wereldoorlog gevoerd? Ook deze vragen worden in dit boek beantwoord. Een belangrijk onderzoek voor een ieder die op zoek is naar wat er werkelijk heeft plaatsgevonden en waarom.
Verder lezen

Mayra Publications

zakelijk

Mayra Publications uit Enschede

BESTELLINGEN VOORAF BETALEN DIRECT OP DEZE WEBSITE
In Nederland komt het steeds vaker voor dat mensen een boek bestellen, het lezen en het vervolgens terugsturen met het verzoek om terugbetaling. Als reden wordt meestal opgegeven: “het boek voldoet niet aan de verwachtingen”.
Hierdoor zien wij ons genoodzaakt geen geld terug te betalen voor gelezen of beschadigde boeken.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ruiter, Robin de - Adolf Hitler pleegde geen zelfmoord / Kroniek van zijn vlucht uit Berlijn met ondersteuning van de Britse inlichtingendienst

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Mayra Publications

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Mayra Publications
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Mayra Publications
    Kamer van Koophandel nummer: 82074747
    NL003638334B36
    https://www.mayrapublications.eu
  • Na uw bestelling ontvangen u en Mayra Publications een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Mayra Publications vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Mayra Publications kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.