Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Hailey, Arthur - Hotel in New Orleans

Schrijver:
Titel: Hotel in New Orleans
Taal: Nederlands
Uitgever: AD. M.C. STOK ZUID-HOLLANDSCHE UITGEVERS MIJ - DEN HAAG
Bijzonderheden: Gebonden met linnen kaft en omslag | 368 pagina's
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit exemplaar betreft de filmversie met vele zwartwit foto's van filmscenes.

In vijf dagen slechts spelen zich tussen de muren van een luxe-hotel in New Orleans dramatische gebeurtenissen af, waarbij alle hoofdpersonen op hun eigenwijze betrokken raken. Haarscherp en fascinerend schildert de auteur de mensen, die zich beroepshalve of toevallig in dat exclusieve wereldje bewegen - mensen die elkaar vinden, maar ook ' karakters die onvermijdelijk met elkaar in botsing komen. Het is geen wonder dat dit meeslepende boek door Warner Bros werd verfilmd nadat het een jaar lang op de Amerikaanse bestsellerlijst had gestaan. De in 1920 in Engeland geboren en sinds 1947 in Canada wonende schrijver Arthur Hailey is dan ook een bij uitstek „filmisch" beeldende verteller, die tot de beste televisieschrijvers ter wereld wordt gerekend. Evenals in zijn eerder verschenen doktersroman „De verkeerde diagnose", ontrollen zich in dit boek de turbulente gebeurtenissen als een film voor de lezer.
Verder lezen

Denises boeken uit Eindhoven

particulier

Logo Denises boeken

Gratis verzending in Nederland bij bestellingen vanaf € 35,-.
U kunt uw bestelling direct voldoen via Ideal. Bestellingen worden uiterlijk de volgende werkdag na ontvangst van de betaling verzonden. Alle pakjes worden verzonden via DHL, ook de brievenbuspakjes. U ontvangt ook daarvan altijd een Track&Trace-code zodat u het pakje kunt volgen.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hailey, Arthur - Hotel in New Orleans Hailey, Arthur - Hotel in New Orleans Hailey, Arthur - Hotel in New Orleans Hailey, Arthur - Hotel in New Orleans