Hendrix, M; de Trez, M - Orange is the color of the day

Schrijver:
Titel: Orange is the color of the day
Taal: Engels
Uitgever: de Trez Publishing
Bijzonderheden: zo goed als nwe. hardcover, 560 pgs, fraai geïllusteerd met vele unieke zw.w.en FC foto's, Vz.kn Eur 5,95/ NL
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 99,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- 'Orange is the Color of the Day' brengt de geschiedenis van de 101st Airborne Division in Holland in beeld. Geschreven door Michel de Trez en Peter Hendrikx en uitgegeven door D-Day Paratroopers Historical Centre.
- 'D-day minus 1' gaat over de voorbereidingen vd 101.Airborne Division in Engeland. Dit boek (207 pgs). is los verkrijgbaar a 69,50.
- Orange is the colour of the day gaat over de landing en dropzones in Holland. En de gevechten van de 501st PIR, 502nd PIR en 506th PIR in en om Son, Eindhoven, Best, Sint Oedenrode, Eerde, Schijndel, Veghel, Uden en de Betuwe (the Island). Dit dikke boek telt maar liefst 560 pagina's en is eveneens voorzien van tot heden onbekend beeldmateriaal.
- Beide boeken (setprijs 159,50) zijn zoals men kan verwachten van Michel de Trez aangevuld met veel beeldmateriaal van uniformen, uitrustig documenten en foto materiaal. Veelal persoonlijk gekregen door de Trez via veteranen en familie van militairen van de 101ste Airborne Divisie.
Verder lezen

DRG uit Velp

zakelijk

Logo DRG

Airwar & Market Garden Battlefieldtours, boeken & DVD, publicaties, onderzoek, lezingen op gebied van Krijgsgeschiedenis mn. WO2, Luchtoorlog '40-'45, Market Garden '44,
NU 10-20% KORTING OP ALLE OSPREY SOFTCOVER BOEKJES!!!!

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hendrix, M; de Trez, M - Orange is the color of the day

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DRG

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met DRG
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  WK COMM/ DRG
  Kamer van Koophandel nummer: 09178535

  www.fliegerhorstdeelen.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en DRG een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DRG vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • DRG kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.