Hendrix, M; de Trez, M - D-day minus 17 sept 1944

Schrijver:
Titel: D-day minus 17 sept 1944
Taal: Engels
Uitgever: de Trez Publishing
Bijzonderheden: zo goed als nwe. hardcover, deel 1/ 207 pgs, fraai geïllusteerd met vele unieke zw.w. foto's, Vz.kn Eur 5,95/ NL
Prijs: € 69,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- 'Orange is the Color of the Day / D-day minus 1' brengt in 2 delen de geschiedenis van de 101st Airborne Division in Holland in beeld. Geschreven door Michel de Trez en Peter Hendrikx en uitgegeven door D-Day Paratroopers Historical Centre.
- D-Day Minus 1: 17 September 1944 omschrijft de voorbereidingen voorafgaand aan de landingen in Holland alsmede de landingen zelf. Deze uitgave is rijkelijk geïllustreerd met fotos en documenten waarvan vele nooit eerder gepubliceerd. Dit boek telt 207 paginas en is los verkrijgbaar voor 69,50 euro.
- ''Orange is the colour of the day' (dl.2) gaat over de landing en dropzones in Holland. En de gevechten van de 501st PIR, 502nd PIR en 506th PIR in en om Son, Eindhoven, Best, Sint Oedenrode, Eerde, Schijndel, Veghel, Uden en de Betuwe (the Island). Dit dikke boek telt maar liefst 560 paginas en is eveneens voorzien van tot heden onbekend beeldmateriaal. Los leverbaar a euro 119,50
- Beide boeken, setprijs 179,50, zijn zoals men kan verwachten van Michel de Trez aangevuld met veel beeldmateriaal van uniformen, uitrustig documenten en foto materiaal. Veelal persoonlijk gekregen door de Trez via veteranen en familie van het 101ste.
Verder lezen

DRG uit Velp

zakelijk

Logo DRG

Airwar & Market Garden Battlefieldtours, boeken & DVD, publicaties, onderzoek, lezingen op gebied van Krijgsgeschiedenis mn. WO2, Luchtoorlog '40-'45, Market Garden '44,
NU 10-20% KORTING OP ALLE OSPREY SOFTCOVER BOEKJES!!!!

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hendrix, M; de Trez, M - D-day minus 17 sept 1944

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DRG

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met DRG
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  WK COMM/ DRG
  Kamer van Koophandel nummer: 09178535

  www.fliegerhorstdeelen.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en DRG een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DRG vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • DRG kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.