Gepland onderhoud: van 3:00 - 4:00 uur
Vanwege onderhoud zal onze website tussen 3 en 4 uur deze nacht minder goed bereikbaar zijn. Onze excuses voor het ongemak.

Labohm, H.H.J. - SLEUTELEN AAN HET KAPITALISME DR 1

Schrijver:
Titel: SLEUTELEN AAN HET KAPITALISME DR 1
ISBN: 9789051895407
Uitgever: Boom Juridische Uitgevers / Lemma
Bijzonderheden: 2003, 152pp, paperback zgan Hoe moet Nederland zijn sociaal-economische orde inhoud geven om verzekerd te zijn van een optimale combinatie van welvaartsschepping en welvaartverdeling? Dat is een van de centrale vragen waarop deze bundel tracht antwoo
Prijs: € 39,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Hoe moet Nederland zijn sociaal-economische orde inhoud geven om verzekerd te zijn van een optimale combinatie van welvaartsschepping en welvaartverdeling? Dat is een van de centrale vragen waarop deze bundel tracht antwoord te geven. Sleutelen aan het kapitalisme bevat artikelen die de auteur in de afgelopen twintig jaar in verschillende vaktijdschriften heeft gepubliceerd. De bundel geeft inzicht in de historische ontwikkeling van het denken over het kapitalisme en het sturen van de economie. Ingewikkelde sociaal-economische problemen worden op heldere wijze voor een breder lezerspubliek toegankelijk gemaakt.
SLEUTELEN AAN HET KAPITALISME DR 1
EAN 9789051895407 Boek Boom Uitgevers Den Haag H.H.J. Labohm
Prijs€39,95 Tweedehands
Interne referentie
183
Conditie
Als nieuw
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Labohm, H.H.J. - SLEUTELEN AAN HET KAPITALISME DR 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.