Author: Marie-Laure Bernadac (Musee du Louvre) Jean-Pierre Criqui (C

Schrijver:
Titel: Wim Delvoye au Louvre. / Wim Delvoye at the Louvre
Uitgever: , Fonds Mercator/ Mercatorfonds , 2012
Bijzonderheden: Hardback, 300x240mm, 96p, 60 colour illustrations, English/ French edition. . ISBN 9789061530619.
Prijs: € 24,95
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Het boek bij de tentoonstelling geeft een beeld van de uitzonderlijke ontmoeting tussen de collecties van het Musee du Louvre en de wereld van een van de protagonisten van de hedendaagse kunst. De catalogus getuigt van het huidige onderzoek van Wim Delvoye rond de beeldhouwkunst van de negentiende eeuw en de digitale reproductieprocedes. De lezer kan zien hoe een reusachtige getorste pijl, genaamd Suppo, onder de piramide van het Louvre wordt geïnstalleerd. Vanaf het ontwerp tot de installatie van de werken in situ, biedt dit boek een parcours doorheen de zowel stilistische als technische waagstukken van de Belgische kunstenaar. Het rijkelijk geïllustreerd boek bevat een essay van Jean-Pierre Criqui, hoofdredacteur van de Cahiers du Musee national d'art moderne en een gesprek tussen Marie-Laure Bernadac, verantwoordelijke voor de hedendaagse kunst in het Musee du Louvre, en de kunstenaar. Musee du Louvre, Paris Expo: 31/05/2012 - 17/09/2012 L'ouvrage qui accompagne l'exposition du Louvre à Paris dresse le portrait d'une rencontre inédite entre les collections du musée du Louvre et l'univers de l'un des inventeurs de l'art contemporain. Le catalogue témoigne des recherches actuelles de Wim Delvoye sur la sculpture du XIXe siècle et les procédés informatiques de reproduction. Le lecteur découvrira également les moments forts de la mise en place de l'immense flèche torsadée, intitulée Suppo, sous la pyramide du Louvre. De la conception à l'installation des ?uvres in situ, un parcours à travers les audaces stylistiques autant que techniques du plasticien belge.
Verder lezen

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 Euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Author: Marie-Laure Bernadac (Musee du Louvre)   Jean-Pierre Criqui (Centre Pompidou) - Wim Delvoye au Louvre. / Wim Delvoye at the Louvre

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.