Spurgeon, Charles Haddon - Spurgeon, Charles Haddon-Alles uit g

Schrijver:
Titel: Spurgeon, Charles Haddon-Alles uit genade (nieuw)
ISBN: 9789033128240
Uitgever:
Bijzonderheden: Alles uit Genade van Charles Haddon Spurgeon, een ernstig woord tot hen die de zaligheid zoeken te verkrijgen door de Heere Jezus Christus.  Zo staat het in de ondertitel van de oorspronkelijke uitgave. Spurgeon schrijft in eenvoudige bewoordinge...
Prijs: € 16,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Alles uit Genade van Charles Haddon Spurgeon, een ernstig woord tot hen die de zaligheid zoeken te verkrijgen door de Heere Jezus Christus. 
Zo staat het in de ondertitel van de oorspronkelijke uitgave. Spurgeon schrijft in eenvoudige bewoordingen over de meest wezenlijke zaken in het leven: de rechtvaardiging van de goddeloze, het zaligmakend geloof, bekering en vergeving der zonden, en het volharden in het geloof tot het einde. De boodschap van dit boek is gunnend en indringend van karakter. Het doel van dit boek is de zaligheid van de lezer, aldus Spurgeon. Neem en lees!
Charles Haddon Spurgeon (1834-1892) was een van Engelands bekendste predikers. Met zijn boodschap stond hij in de traditie van Reformatie en Puritanisme.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Spurgeon, Charles Haddon - Spurgeon, Charles Haddon-Alles uit genade (nieuw) Spurgeon, Charles Haddon - Spurgeon, Charles Haddon-Alles uit genade (nieuw)