Reitsma, Ella tekst Elise de Vries vormgeving - Jan Mulder

Schrijver:
Titel: Jan Mulder Beeldende kunst in het Muziektheater Amsterdam 906020543x 9789060205433
ISBN: 9789060205433
Taal: Meertalig
Uitgever: Uitgeverij De Toorts 1987
Bijzonderheden: paperback grote losse cover met flappen met daarin bundel met fraale afb. in kleur, goede staat
Prijs: € 7,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Mulder werd geboren in Nederlands-Indië uit Nederlandse ouders. Hij bracht zijn kleuterjaren door in een Jappenkamp. Later keerde de familie terug naar Nederland. Mulder werd opgeleid aan de Rijksnormaalschool voor Tekenleraren in Amsterdam, als leerling van Theo Michels en Hens van der Spoel.[4] Hij was aanvankelijk actief als schilder en had zijn atelier in de Stompe Toren in Spaarnwoude.[5] In 1967 won hij de de eerste prijs voor schilderkunst bij een prijsvraag van het KunstenaarsCentrumBergen.[6]

Na 1970 ging Mulder zich toeleggen op ruimtelijk werk, hij is als beeldhouwer autodidact. Naast kunstenaar was hij docent aan de Arnhemse Academie van Bouwkunst (1973-1984) en onder meer bestuurslid (1997-2005) van de Vishal in Haarlem. In 1991 debuteerde hij als schrijver met zijn roman Jacob's wapen, over een opgroeiende jongen die met zijn moeder in een vrouwenkamp wordt opgesloten.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Reitsma, Ella tekst  Elise de Vries vormgeving - Jan Mulder Beeldende kunst in het Muziektheater Amsterdam 906020543x 9789060205433

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met hasselman
 • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • hasselman kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.