Freud, Sigmund (prof.dr.) - Het levensmysterie en de psycho-ana

Schrijver:
Titel: Het levensmysterie en de psycho-analyse. (Oorspr. titel: "Jenseits des Lustprinzips". Vert.: A. Querido)
ISBN: 9789028410909
Taal: Nederlands
Uitgever: Wereldbibliotheek Amsterdam z.j. negende druk
Bijzonderheden: Softcover, paperback. Ingenaaid. Pg's. 110. Conditie: goed, best
Prijs: € 5,45 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
'In deze korte studie geeft Freud een uitbreiding van zijn theorie van het libido. Hij stelt het normbewustzijn , het realiteitsbeginsel en het doodsprincipe tegenover de libidineuze bindingen. De mens weet zich een onder-deel van ee gemeenschap; hij ligt hem bepaalde verplichtingen op, waardoor hij niet alleen naar zijn libido kan leven. Zo kan een verdringing ontstaan omdat het 'IK' bepaalde normen kent die de driften in toom wensen te houden. Uit deze strijd ontstaan de complexen.
Deze uitgave is een onmisbare aanvulling op Freud's grote inleiding tot de studie der psycho-analyse'.
Verder lezen

jsgoodbook uit Zaltbommel

Logo jsgoodbook

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek.
Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven (betaling na de ontvangst; de nota is in het boek gesloten).
De verzendkosten bedragen € 2,88, € 3,84 oplopend tot eventueel € 4,60 (= Track & track, brievenbusformaat) en € 7,25 = (bezorg- pakketpost (= tarieven binnen Nederland).
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Freud, Sigmund (prof.dr.) - Het levensmysterie en de psycho-analyse. (Oorspr. titel: "Jenseits des Lustprinzips". Vert.: A. Querido) Freud, Sigmund (prof.dr.) - Het levensmysterie en de psycho-analyse. (Oorspr. titel: "Jenseits des Lustprinzips". Vert.: A. Querido) Freud, Sigmund (prof.dr.) - Het levensmysterie en de psycho-analyse. (Oorspr. titel: "Jenseits des Lustprinzips". Vert.: A. Querido)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij jsgoodbook

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met jsgoodbook
  • Na uw bestelling ontvangen u en jsgoodbook een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van jsgoodbook vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • jsgoodbook kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.