Eerenbeemt, N. van den - Handboek voor heksen

Schrijver:
Titel: Handboek voor heksen
ISBN: 9789063785574
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: Goed / izgst. 3e druk 1998, paperback. Ongebruikt en ongelezen, onbeschreven. Enkele krasjes / deukjes op cover. Izgst.
Prijs: € 39,95
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Al lang voor de middeleeeuwen werden heksen door velen heimelijk geraadpleegd. Heksen waren befaamd om hun kennis van de natuur bij het genezen van ziekten, het oplossen van liefdesproblemen en de bescherming tegen het kwade. Vanwege deze verbondenheid met de natuur en de daaruit voortvloeiende kennis waren heksen vaak in staat bijzondere resultaten te bereiken die door de 'erkende' kwakzalvers, zieners en doktoren niet werden gewaardeerd. Dit resultaat werd dan ook vaak gemakshalve toegeschreven aan de 'kwade machten van het Boze Oog'. Hierdoor kwamen heksen in een kwaad daglicht te staan, waardoor zij hun leven vaak op de brandstapel eindigden.

Tegenwoordig wordt iemand die zich met deze kennis bezighoudt niet meer voor hekserij op de brandstapel gezet. Het idee dat het op de juist wijze gebruiken van kosmische energieën een grote invloed kan hebben op het dagelijks keven is algemeen aanvaard. De auteur beschrijft welke plaats hekserij in onze maatschappij inneemt, wat hekserij betekent, welke rituelen hiermee verbonden zijn en waar hekserij voor gebruikt kan worden (bijvoorbeeld wat liefdestoverij is en hoe liefdesdranken worden gemaakt). Hij beschrijft ook het werkterrein van de moderne heks, wat de 'taal der bloemen' betekent, wat de kracht van geuren, kleuren en klanken is, wat de kracht van de maan is en hij vertelt over het leven van onze voorvaderen en over het geheim van leven en dood.

In het Handboek voor Heksen geeft Noud van den Eerenbeemt aan hoe wij van dag tot dag in harmonie met Moeder Aarde kunnen leven en hoe wij onze dagelijkse handelingen op de kosmische energieën moeten afstemmen om daardoor ons leven intensiever en bewuster te kunnen leiden. Hierbij gaat hij er van uit dat liefde en gevoel voor rechtvaardigheid de basis van deze harmonie vormen.
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Eerenbeemt, N. van den - Handboek voor heksen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.