Boomgaard, Peter e.a. (redactie) - Aangeraakt door Insulinde

Schrijver:
Titel: Aangeraakt door Insulinde
Taal: Nederlands
Uitgever: KITLV Uitgeverij Leiden, 1992
Bijzonderheden: Paperback, 143 pagina's, in goede staat, inclusief erratum
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het thema van de Boekenweek 1992 is ''t Prachtig rijk van Insulinde'. Voor het Koninklijk Instituut voor Taal-, Land- en Volkenkunde (KITLV), dat al sinds 1851 honderden wetenschappelijke publikaties over Nederlands-Indië en Indonesië heeft uitgegeven, vormt de Boekenweek een uitstekende aanleiding om met een andersoortig boek, voor een groot publiek toegankelijk, voor het voetlicht te treden.

Drieëntwintig schrijvers, journalisten en wetenschapsbeoefenaren van naam uit Nederland, Indonesië en daarbuiten leveren in deze bundel een bijdrage over een boek van hun keuze over Nederlands-Indië of Indonesië, op welk gebied dan ook, dat voor hun relatie met dat land, bijvoorbeeld in emotioneel of wetenschappelijk opzicht, van bijzondere betekenis is of is geweest. Het resultaat is een zeer gevarieerde en rijkgeschakeerde verzameling - over romans, kinderboeken, reisverhalen, antropologische studies en historische werken - van zeer persoonlijke getuigenis tot wetenschappelijke verantwoording.

De drie redacteuren, Peter Boomgaard, Harry A. Poeze en Gerard Termorshuizen, zijn allen verbonden aan het KITLV.
Verder lezen

Doornweerdje uit Oosterbeek

zakelijk

Logo Doornweerdje

Welkom in onze boekwinkel op BOEKWINKELTJES.NL. Wanneer u een boek bestelt, krijgt u van ons een mailtje met het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten en ons rekeningnummer om de betaling te voldoen. In een beperkt aantal gevallen verdwijnt onze mail in uw spam-map, houdt hier rekening mee.
De verzendkosten zijn: brievenbuspakket Nederland € 3,95, pakket Nederland € 5,95, pakket België € 6,95, pakket Duitsland € 7,95, overige bestemmingen op aanvraag. WIJ VERZENDEN NIET NAAR EEN POSTBUS. Voor bestellingen vanaf € 50,- berekenen wij GEEN VERZENDKOSTEN binnen Nederland. Voor vragen graag even een mailtje naar info@doornweerdje.nl.
Al onze boeken op Boekwinkeltjes staan ook gerubriceerd op onze website www.doornweerdje.nl, waar u de boeken ook kunt bestellen en betalen
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Boomgaard, Peter e.a. (redactie) - Aangeraakt door Insulinde

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Doornweerdje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Doornweerdje
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Duoshop
  Kamer van Koophandel nummer: 09174375
  NL818444071B01
  www.doornweerdje.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en Doornweerdje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Doornweerdje vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Doornweerdje kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.