boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Sykes, P. - Bergdorf Blondes

Schrijver:
Titel: Bergdorf Blondes
ISBN: 9789044610215
Uitgever: Prometheus, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2007, 300pp, paperback goede staat Een Bergdorf Blond is mijn variant op de prinsessen van Park Avenue. Ik noem ze zo omdat deze jonge vrouwen dol zijn op blond haar (het is onderdeel van het uniform) en in de haarsalon van Bergdorf Goodman hun haar
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een Bergdorf Blond is mijn variant op de prinsessen van Park Avenue. Ik noem ze zo omdat deze jonge vrouwen dol zijn op blond haar (het is onderdeel van het uniform) en in de haarsalon van Bergdorf Goodman hun haar laten verven.' Aldus verklaart Plum Sykes de titel van haar roman Bergdorf Blondes, die een satirische zedenschets is over jonge society-vrouwen in Manhattan.
De heldin van het boek beweegt zich in de hoogste kringen van het New Yorkse glamourleven en struint met haar beste vriendin - die net een enorme erfenis heeft ontvangen - de ene na de andere party af. Maar wanneer haar verloving in de soep loopt, komt ze terecht in een neerwaartse spiraal. Hoe kan ze ooit nog het geluk vinden in een stad die overladen is met sieraden, wenkbrauwontharingen, dermatologen en front row girls? Aan het einde van het verhaal beseft ze echter dat het leven meer lijkt op Fargo dan op High society.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sykes, P. - Bergdorf Blondes