Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Deursen, A.Th. van & Bruijn, J.R. en Korteweg, J.E. Onder auspiciën va

Schrijver:
Titel: De Admiraal. De wereld van Michiel Adriaenszoon de Ruyter.
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Wijnen. Franeker.
Bijzonderheden: 2007, 1e druk, 184 pagina's, gebonden met stofomslag, afmeting: 29,7 x 25 cm. Conditie: In nette staat. Zie foto's.
Prijs: € 14,50
Verzendkosten: € 7,70 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:
Om enige lijn aan te brengen in de herdenking is een drietal thema's gekozen die aandacht vragen voor de verschillende aspecten van de figuur Michiel de Ruyter: 'Held van Nederland', 'Nederland Waterland' en 'Samen Nederland'. Elk van de drie onderdelen wordt afgesloten door een zeer uitvoerig illustratiegedeelte waarin Joke Korteweg ons langs de beelden van De Ruyters leven voert.
Verder lezen

Toetje uit Apeldoorn

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Deursen, A.Th. van & Bruijn, J.R. en Korteweg, J.E. Onder auspiciën van Stichting 400 jaar Michiel de Ruyter. - De Admiraal. De wereld van Michiel Adriaenszoon de Ruyter. Deursen, A.Th. van & Bruijn, J.R. en Korteweg, J.E. Onder auspiciën van Stichting 400 jaar Michiel de Ruyter. - De Admiraal. De wereld van Michiel Adriaenszoon de Ruyter. Deursen, A.Th. van & Bruijn, J.R. en Korteweg, J.E. Onder auspiciën van Stichting 400 jaar Michiel de Ruyter. - De Admiraal. De wereld van Michiel Adriaenszoon de Ruyter. Deursen, A.Th. van & Bruijn, J.R. en Korteweg, J.E. Onder auspiciën van Stichting 400 jaar Michiel de Ruyter. - De Admiraal. De wereld van Michiel Adriaenszoon de Ruyter. Deursen, A.Th. van & Bruijn, J.R. en Korteweg, J.E. Onder auspiciën van Stichting 400 jaar Michiel de Ruyter. - De Admiraal. De wereld van Michiel Adriaenszoon de Ruyter. Deursen, A.Th. van & Bruijn, J.R. en Korteweg, J.E. Onder auspiciën van Stichting 400 jaar Michiel de Ruyter. - De Admiraal. De wereld van Michiel Adriaenszoon de Ruyter. Deursen, A.Th. van & Bruijn, J.R. en Korteweg, J.E. Onder auspiciën van Stichting 400 jaar Michiel de Ruyter. - De Admiraal. De wereld van Michiel Adriaenszoon de Ruyter. Deursen, A.Th. van & Bruijn, J.R. en Korteweg, J.E. Onder auspiciën van Stichting 400 jaar Michiel de Ruyter. - De Admiraal. De wereld van Michiel Adriaenszoon de Ruyter. Deursen, A.Th. van & Bruijn, J.R. en Korteweg, J.E. Onder auspiciën van Stichting 400 jaar Michiel de Ruyter. - De Admiraal. De wereld van Michiel Adriaenszoon de Ruyter. Deursen, A.Th. van & Bruijn, J.R. en Korteweg, J.E. Onder auspiciën van Stichting 400 jaar Michiel de Ruyter. - De Admiraal. De wereld van Michiel Adriaenszoon de Ruyter. Deursen, A.Th. van & Bruijn, J.R. en Korteweg, J.E. Onder auspiciën van Stichting 400 jaar Michiel de Ruyter. - De Admiraal. De wereld van Michiel Adriaenszoon de Ruyter. Deursen, A.Th. van & Bruijn, J.R. en Korteweg, J.E. Onder auspiciën van Stichting 400 jaar Michiel de Ruyter. - De Admiraal. De wereld van Michiel Adriaenszoon de Ruyter. Deursen, A.Th. van & Bruijn, J.R. en Korteweg, J.E. Onder auspiciën van Stichting 400 jaar Michiel de Ruyter. - De Admiraal. De wereld van Michiel Adriaenszoon de Ruyter. Deursen, A.Th. van & Bruijn, J.R. en Korteweg, J.E. Onder auspiciën van Stichting 400 jaar Michiel de Ruyter. - De Admiraal. De wereld van Michiel Adriaenszoon de Ruyter. Deursen, A.Th. van & Bruijn, J.R. en Korteweg, J.E. Onder auspiciën van Stichting 400 jaar Michiel de Ruyter. - De Admiraal. De wereld van Michiel Adriaenszoon de Ruyter. Deursen, A.Th. van & Bruijn, J.R. en Korteweg, J.E. Onder auspiciën van Stichting 400 jaar Michiel de Ruyter. - De Admiraal. De wereld van Michiel Adriaenszoon de Ruyter.