boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

sara morgan - vlinders in central park

Schrijver:
Titel: vlinders in central park
ISBN: 9789034758088
Taal: Nederlands
Uitgever: hqn
Bijzonderheden: 2016 ppb 350 pag goede staat De auteursloopbaan van Sarah Morgan begon toen ze als achtjarige de biografie van haar hamster schreef. Sindsdien heeft ze haar aandacht ietwat verlegd: naar de medische wereld - ze is van oorsprong verpleegster, en in ha
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De auteursloopbaan van Sarah Morgan begon toen ze als achtjarige de biografie van haar hamster schreef. Sindsdien heeft ze haar aandacht ietwat verlegd: naar de medische wereld - ze is van oorsprong verpleegster, en in haar verhalen speelt het ziekenhuis nog vaak een rol - maar vooral naar romantiek.

Volgens eigen zeggen is Sarah getrouwd met de meest sexy man ter wereld, die nog dagelijks een inspiratiebron vormt bij het schrijven. Ze werkt nog steeds in de gezondheidszorg, parttime, en probeert daarnaast zo veel mogelijk tijd met haar gezin door te brengen. Verder is Sarah gek op wandelen en skiën - eigenlijk op alles wat je in de buitenlucht kunt doen.

Sarah heeft inmiddels tientallen romans geschreven, waarvan er in totaal meer dan 15 miljoen exemplaren zijn verkocht. Ze won meerdere prijzen voor 'best romance-auteur' in de Verenigde Staten en heeft fans over de hele wereld."""
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

sara morgan - vlinders in central park