Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Crusie, Jennifer - Voor deze keer (Special)

Schrijver:
Titel: Voor deze keer (Special)
ISBN: 9789044342598
Taal: Nederlands
Uitgever: The House of Books 9789044342598
Bijzonderheden: 2011, 368pp, paperback goede staat Andie wil haar eerste huwelijk zo snel mogelijk vergeten en opnieuw trouwen. Haar ex vraagt haar om een laatste gunst. Als pasbenoemd voogd van twee weeskinderen zoekt hij dringend een oppas. De kleine Alice en Cart
Prijs: € 12,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Andie wil haar eerste huwelijk zo snel mogelijk vergeten en opnieuw trouwen. Haar ex vraagt haar om een laatste gunst. Als pasbenoemd voogd van twee weeskinderen zoekt hij dringend een oppas. De kleine Alice en Carter hebben al drie nannys tot waanzin gedreven. Andie stemt toe en het wordt één grote puinhoop. De kinderen wonen in een griezelig oud huis met een helleveeg van een huishoudster. Wat volgt is een hilarisch avontuur inclusief bemoeizieke geesten, een geïrriteerd medium, Andies tarotkaart lezende moeder, haar jaloerse verloofde natuurlijk, en bananencake. Wanneer ook haar ex plotseling op de stoep staat, is de chaos compleet. Andie besluit de touwtjes dan maar zelf in haar zwetende handen te nemen.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Crusie, Jennifer - Voor deze keer (Special)