boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Campbell, R. - De ondergang en triomf van Katie Castle

Schrijver:
Titel: De ondergang en triomf van Katie Castle
ISBN: 9789022530443
Uitgever: Boekerij, De
Bijzonderheden: 2002, 240pp, paperback goede staat 9789022530443 Katie Castle is een bitch, en daar is ze trots op. Ze heeft door flirten, verleiden en slimme manipulatie een perfect leven voor zichzelf gecreëerd. Als ontwerpster bij het mode-imperium van Penny Moss
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Katie Castle is een bitch, en daar is ze trots op. Ze heeft door flirten, verleiden en slimme manipulatie een perfect leven voor zichzelf gecreëerd. Als ontwerpster bij het mode-imperium van Penny Moss is ze toegetreden tot de harde kern van de Londense modewereld. Daarnaast heeft ze de ideale verloofde: Ludo Moss, de zoon van Penny - hoewel hij zich zijn aanzoek niet meer kan herinneren.
Onoverwinnelijk als ze zich voelt, besluit Katie dat ze beter nú kan toegeven aan dat brandende verlangen naar betekenisloze seks met een volslagen vreemde dan ná de huwelijksbeloftes. En dan gaat het fout. Voor de eerste keer krijgt Katie niet wat ze wil. Ze verliest alles waar ze zo hard voor heeft gewerkt - haar baan, haar verloofde, en haar status.
Het wordt tijd dat Katie eens gaat nadenken - over wat ze wil, wie ze is. En, misschien, is er dan nog een weg terug naar de top.
De ondergang en triomf van Katie Castle is een boek van het genre smart woman's fiction. Maar in plaats van een vrouw op zoek naar Mr. Right is de hoofdpersoon ditmaal een vrouw op zoek naar zichzelf.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Campbell, R. - De ondergang en triomf van Katie Castle