Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Jansen H.P.H. ea. - Nassau en Oranje in de Nederlandse geschied

Schrijver:
Titel: Nassau en Oranje in de Nederlandse geschiedenis.
Taal: Nederlands
Uitgever: A.W. Sijthoff. Alphen aan de rijn.
Bijzonderheden: 1979, 1e druk, 424 pagina's, linnen gebonden met stofomslag, afmeting: 25,5 x 20 cm. Conditie: Kleine scheurtjes in de omslag, verder een keurig exemplaar. Zie foto's.
Prijs: € 7,00
Verzendkosten: € 7,70 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:
Niet eerder verscheen er in het Nederland een zo uitvoerig gedocumenteerd boek over de betekenis van het Huis Oranje-Nassau in de Nederlandse geschiedenis. Negen van de meest vooraanstaande nationale historici geven volkomen nieuwe, eigentijdse visies op de belangrijkste Nassaus en Oranjes.
Verder lezen

Toetje uit Apeldoorn

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jansen H.P.H. ea. - Nassau en Oranje in de Nederlandse geschiedenis. Jansen H.P.H. ea. - Nassau en Oranje in de Nederlandse geschiedenis. Jansen H.P.H. ea. - Nassau en Oranje in de Nederlandse geschiedenis. Jansen H.P.H. ea. - Nassau en Oranje in de Nederlandse geschiedenis. Jansen H.P.H. ea. - Nassau en Oranje in de Nederlandse geschiedenis. Jansen H.P.H. ea. - Nassau en Oranje in de Nederlandse geschiedenis. Jansen H.P.H. ea. - Nassau en Oranje in de Nederlandse geschiedenis. Jansen H.P.H. ea. - Nassau en Oranje in de Nederlandse geschiedenis. Jansen H.P.H. ea. - Nassau en Oranje in de Nederlandse geschiedenis.