boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Johnson, M. - 3 zussen, 1 auto

Schrijver:
Titel: 3 zussen, 1 auto
ISBN: 9789026130984
Taal: Nederlands
Uitgever: de Fontein Jeugd
Bijzonderheden: 2005, paperback 271 pag goede staat De zussen Palmer, May en Brooks 14, 16 en 18 jaar hebben een leven net als andere tieners. Een belangrijke plek in het gezin is weggelegd voor hun vader, die gek is op honkbal, zijn vrouw en zijn auto, een Pontiac
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De zussen Palmer, May en Brooks 14, 16 en 18 jaar hebben een leven net als andere tieners. Een belangrijke plek in het gezin is weggelegd voor hun vader, die gek is op honkbal, zijn vrouw en zijn auto, een Pontiac Firebird uit 1967.
Maar alles verandert als hij juist in déze auto overlijdt aan een hartaanval. Sinds die fatale dag, een jaar geleden, staat de Firebird onaangeroerd in de garage. Niemand durft erin te rijden.
Terwijl Brooks zich iedere avond in het uitgaansleven stort en Palmer zich nog fanatieker toelegt op haar vaders favoriete sport, probeert May haar rijbewijs te halen. Echter zonder succes.
Wanneer het May na eindeloos veel spannende rijlessen met haar maatje (of haar vriendje?) Pete uiteindelijk lukt, is het tijd het tij te keren: de sleutel tot een nieuwe start voor het gezin hangt aan het haakje in de keuken. De 3 zussen beginnen aan een onvergetelijke en hilarische tocht in hun vaders Firebird. Een nieuwe weg ligt voor hen
Een heerlijk meidenboek: grappig en ontroerend tegelijk
ëIk geef dit boek de maximale score. Voor het einde van de zomer lees ik het zeker nóg een keer.´ Amazon.com
ëEen prachtig, ontroerend en vermakelijk boek vol échte personen en emoties.´ School Library Journal
Maureen Johnson groeide op in Philadelphia en studeerde ëCreatief schrijven´. Ze is nu fulltime schrijfster met een passie voor koken en theater. Maureen Johnson woont met haar man in New York, Amerika.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Johnson, M. - 3 zussen, 1 auto