LING, Ting G., & PALDER, L.S.: - Bloemen en puin. Verzen van Ti

Schrijver:
Titel: Bloemen en puin. Verzen van Ting G. Ling en L.S. Palder.
Uitgever: [Z. pl., z. uitg.] 1944.
Bijzonderheden:
Prijs: € 20,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
8vo, 21.3cm. 51,[5] blz. Geb., orig. gedecor. kart. band met linnen rug. Papier van tekst en band iets vergeeld (oorlogskwaliteit), overigens goed. - Beperkte oplage van 275 genummerde exemplaren, dit is nr. XXXVIII van het eerste romeins genummerde en gesigneerde gedeelte van 50 stuks. Dit exemplaar met opdracht "Aan Hetty en Rolf, v.d.S., Aug. '44". Dit waren Hetty en Rolf Schierenberg, eigenaren van Antiquariaat Junk te Lochem. De pseudonymen waren van Joke van Leyden Bakker en G.J. Geers.
Verder lezen

Aquila Antiquariaat

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Aquila Antiquariaat

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Aquila Antiquariaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Aquila Antiquariaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Aquila Antiquariaat vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Aquila Antiquariaat kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.