Zhuang Hong Yi & Lu Luo - Lu Luo: vormen op perspex in zeefdruk

Schrijver:
Titel: Lu Luo: vormen op perspex in zeefdruk. Zhuang Hong Yi: inkt op rijstpapier
Taal: Nederlands
Uitgever: Eext, Stichting Atelier '92, 2001
Bijzonderheden:
Prijs: € 300,00
Verzendkosten: € 6,95 (binnen Nederland)
Meer info:
BIEDEN MOGELIJK

Ter gelegenheid heeft de Stichting Atelier ’92 samen met Lu Luo en Zhuang Hong Yi in 2001 een ‘multiple’ vervaardigd in een oplage van 150 genummerde en gesigneerde exemplaren. Het betreft een perspex box in cassette, met fragmenten van het werk van de twee kunstenaars, met een statement van beiden, afgedrukt op de omslag.

Object:
Een perspex box met hand-gedrukte cassette (21 x 21 x 6 cm), in een beperkte oplage van 150 genummerde en gesigneerde exemplaren. De box bevat een ‘ruimtelijke’ zeefdruk naar een vorm-ontwerp van Lu Luo en een fragment van een schildering op rijstpapier van Zhuang Hong Yi, met op de omslag een statement van beide kunstenaars - plus colofon, in zeefdruk

English:
21 x 21 x 6 cms., containing a color screenprint on perspex signed by Luo and on the reverse a color ink drawing on rice paper, signed by Zhuang Hong Yi, total edition: 150 copies.
Verder lezen

Collectie Zwolle uit Zwolle

particulier

Logo Collectie Zwolle

Privé collectie uit Zwolle. Verzending binnen één week. Altijd mogelijkheid tot contact. Langskomen niet mogelijk.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zhuang Hong Yi & Lu Luo - Lu Luo: vormen op perspex in zeefdruk. Zhuang Hong Yi: inkt op rijstpapier Zhuang Hong Yi & Lu Luo - Lu Luo: vormen op perspex in zeefdruk. Zhuang Hong Yi: inkt op rijstpapier Zhuang Hong Yi & Lu Luo - Lu Luo: vormen op perspex in zeefdruk. Zhuang Hong Yi: inkt op rijstpapier Zhuang Hong Yi & Lu Luo - Lu Luo: vormen op perspex in zeefdruk. Zhuang Hong Yi: inkt op rijstpapier Zhuang Hong Yi & Lu Luo - Lu Luo: vormen op perspex in zeefdruk. Zhuang Hong Yi: inkt op rijstpapier Zhuang Hong Yi & Lu Luo - Lu Luo: vormen op perspex in zeefdruk. Zhuang Hong Yi: inkt op rijstpapier Zhuang Hong Yi & Lu Luo - Lu Luo: vormen op perspex in zeefdruk. Zhuang Hong Yi: inkt op rijstpapier Zhuang Hong Yi & Lu Luo - Lu Luo: vormen op perspex in zeefdruk. Zhuang Hong Yi: inkt op rijstpapier Zhuang Hong Yi & Lu Luo - Lu Luo: vormen op perspex in zeefdruk. Zhuang Hong Yi: inkt op rijstpapier Zhuang Hong Yi & Lu Luo - Lu Luo: vormen op perspex in zeefdruk. Zhuang Hong Yi: inkt op rijstpapier

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Collectie Zwolle

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Collectie Zwolle
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Collectie Zwolle een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Collectie Zwolle vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Collectie Zwolle kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.