Kunstzinnig Carddeck, ontworpen door Carine Braakenburg van Backum

Schrijver:
Titel: Krachtkaarten Met Caracter, set Zonnestralen
ISBN: 9789083000022
Taal: Nederlands
Uitgever: Met Caracter
Bijzonderheden: Nieuw - Kaartenset met 49 kunstzinnig vormgegeven krachtkaarten met positieve affirmaties, inclusief toelichtingskaarten, uitleg over de chakra's en te downloaden handleiding
Beschikbaar: 7 exemplaren
Prijs: € 27,00
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Zonnestralen - Kleurrijke positieve affirmaties om je eigen licht te laten schijnen.
Gebaseerd op de chakra's.

Deze set Zonnestralen bevat voor elk van de zeven chakra’s – de energiecentra in je lichaam – passende en krachtige affirmaties. De 49 Krachtkaarten zijn intuïtief en kunstzinnig vormgegeven en geïnspireerd op de zeven chakrakleuren. Ervaar (meer) liefde, energie en vertrouwen en leef het leven dat jij wilt leven. Laat je eigen innerlijke licht stralen! Kennis van de chakra’s is niet nodig voor effectief gebruik van deze set.

De Krachtkaarten Met Caracter zijn een effectief middel om bewust stil te staan bij jouw wensen, kwaliteiten en gevoelens. Ze helpen je om je gedachten positief te sturen en daarmee meer (zelf)vertrouwen te krijgen. Je wordt je bewust van wat jij wil en kan en ervaart steun in waar jij zelf voor kiest.

De Krachtkaarten kan je in eerste instantie voor jezelf gebruiken. Ook samen of in een groep zijn er verschillende werk- en spelvormen beschikbaar om met elkaar tot waardevolle gesprekken en inzichten te komen. Ben je coach, leraar, trainer of begeleider, dan zijn er ook verschillende mogelijkheden om de Krachtkaarten in te zetten bij jouw gesprekken, oefeningen en activiteiten.

De Krachtkaarten Met Caracter zijn in nauw overleg met diverse coaches tot stand gekomen. In de kaartenset zijn tips en ideeën bijgesloten voor effectief gebruik. Op de website www.krachtkaarten.nl is tevens een uitgebreide handleiding met verschillende werkvormen te downloaden.

Samen met de set Regenboogkracht – speciaal ontwikkeld voor kinderen – vormt deze set Zonnestralen een mooi geheel en unieke combinatie set voor jong en oud(er), zowel thuis als ook in coachpraktijken, opleidingsinstituten of op school. Beide sets bevatten 49 Krachtkaarten met dezelfde achtergrond op basis van aquarel en bij elkaar passende affirmaties per kaart. De affirmaties uit de set Regenboogkracht zijn meer op kinderen gericht, in een goed leesbaar lettertype geschreven en voorzien van speelse illustraties die de affirmaties versterken.

Er zitten 49 Krachtkaarten in het doosje plus 6 dubbelzijdig bedrukte toelichtingskaarten, waarbij ook per chakra een uitleg wordt gegeven.

Alle Krachtkaarten uit de set Zonnestralen zijn kunstzinnig vormgegeven door grafisch kunstenaar en energetisch coach Carine Braakenburg van Backum. Sinds ze zelf positieve affirmaties in haar dagelijkse leven toepast, leeft ze haar leven bewuster, makkelijker en mooier. Dat gunt ze jou ook. Geniet van de kunstwerkjes en laat de affirmaties op je inwerken en sta elke dag stil bij het leven dat jij zelf wilt leven.

Extra's

Elke kaartenset zit in een stevig luxe kartonnen doosje. Bij elke set is een houten kaartenstandaard bijgevoegd. Leuk om als cadeau weg te geven aan iemand anders en/of aan jezelf!

De afmeting van elke Krachtkaart is 9,0 x 9,0 cm.
De afmeting van het doosje is 10,0 x 10,0 x 2,5 cm.

Wat zijn positieve affirmaties?

Positieve affirmaties zijn korte, krachtige zinnen met een bevestiging of bekrachtiging. Deze zinnen helpen je om jouw negatieve (denk)patronen om te zetten in positieve gedachten en acties. Door de affirmaties hardop of in gedachten uit te spreken en dit regelmatig te herhalen, beïnvloed je je gedachten eenvoudig en zie je al snel een groots en effectief resultaat. Daarom krijg je bij de Krachtkaarten een kaartenstandaard cadeau. Zo kan je de Krachtkaart(en) ergens neerzetten en word je er regelmatig aan herinnerd. Je staat steeds weer even stil bij wat jij zelf wilt en kunt. De eerste stap naar het leven dat jij zelf wilt leven.

Je gedachten zijn krachtig. Wat je over jezelf denkt, wordt jouw waarheid. Je onderbewustzijn gelooft wat je denkt en daar ga je naar handelen.

Inmiddels zijn een drietal kaartendecks beschikbaar:
Blij Met Mij - Positieve affirmaties voor persoonlijke groei en bewustwording
Zonnestralen - Kleurrijke positieve affirmaties om je eigen licht te laten schijnen
Regenboogkracht - Vrolijke positieve affirmaties voor kleine en grote kinderen
De laatste twee sets zijn op elkaar afgestemd en vullen elkaar aan.

Daarnaast zijn bij elke set diverse ondersteunende producten aanwezig. Denk aan Meegeefkaartjes, Krachtbladen en Click-Tegels voor aan de muur.
Verder lezen

Krachtkaarten.nl uit Goutum

zakelijk

Logo Krachtkaarten.nl

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kunstzinnig Carddeck, ontworpen door Carine Braakenburg van Backum - Krachtkaarten Met Caracter, set Zonnestralen Kunstzinnig Carddeck, ontworpen door Carine Braakenburg van Backum - Krachtkaarten Met Caracter, set Zonnestralen Kunstzinnig Carddeck, ontworpen door Carine Braakenburg van Backum - Krachtkaarten Met Caracter, set Zonnestralen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Krachtkaarten.nl

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Krachtkaarten.nl
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Met Caracter
    Kamer van Koophandel nummer: 64216527
    NL001713336B42
    www.krachtkaarten.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en Krachtkaarten.nl een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Krachtkaarten.nl vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Krachtkaarten.nl kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.