boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Beek, Mariëtte van, Teeffelen, Kees van - TE GAST IN Jordanie

Schrijver:
Titel: TE GAST IN Jordanie & Syrie
ISBN: 9789460160141
Taal: Nederlands
Uitgever: Informatie Verre Reizen VOF
Bijzonderheden: 2010, paperback 96 pag zgan Samengesteld door en voor reizigers: verhalen van auteurs die er gewoond of gereisd hebben. Met veel insiders informatie over land en bevolking. Om je bezoek nog beter voor te bereiden en je in te leven in de cultuur van d
Prijs: € 20,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samengesteld door en voor reizigers: verhalen van auteurs die er gewoond of gereisd hebben. Met veel insiders informatie over land en bevolking.
Om je bezoek nog beter voor te bereiden en je in te leven in de cultuur van de lokale bevolking, is de pocketreeks 'Te gast in' ideaal. Een handzaam en compact boekje met vlot leesbare artikelen die een massa tips bevatten voor je reis naar Jordanië en Syrië. Onderwerpen die aan bod komen zijn het belang van het Hashemietisch Koningshuis, Jordanië als filmland, de positie van vrouwen in Jordanië, moderne en traditionele kunst in Jordanië, bezoek aan een hammam en de betekenis van het moederschap in Syrië. De reisreportages brengen je naar het überhippe Amman, de adembenemende rotsstad Petra, de verzengende Wadi Rum-woestijn, het mondaine Aqaba en de bedreigde Azraq Oase. In het noorden van Jordanië volg je het Abrahampad en vanuit Amman maak je een rit met de roemruchte Hedjaz Railway.
De rubriek 'reisinformatie' helpt je verder met tips voor de meest voorkomende noden. En voor wie zich verder wil oriënteren is er een woordenlijstje Arabisch en een overzicht met boeken en websites.
Deze pocket is er niet alleen voor reizigers die Jordanië en/of Syrië willen bezoeken. Iedereen die interesse heeft in deze landen en in korte tijd een goede indruk van dit gebied wil krijgen, zal met deze 'Te gast in' een schat aan informatie ervaren.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Beek, Mariëtte van, Teeffelen, Kees van - TE GAST IN Jordanie & Syrie