Stefan Paulus - Nostradamus 1999 / druk 1

Schrijver:
Titel: Nostradamus 1999 / druk 1
ISBN: 9789060576472
Taal: Nederlands
Uitgever: Omega Media Publis.
Bijzonderheden: 2003, 304pp, paperback
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
in goede staat .Een enorme komeet koerst richting aarde en zal ons in 1999 passeren. Al 400 jaar geleden werd de komst van deze 'Koning van Gevaar' door Nostradamus voorspeld - en ook dat de staart van de komeet de aarde wellicht zal raken.
Voor het eerst sinds de verzen van Nostradamus in de zestiede eeuw werden ontdekt wordt nu de link gelegd tussen de verschillende voorspellingen.
Stefan Paulus verklaart de profetieën en interpreteert de uitspraken van toen in het licht van de moderne tijd.
Aan de orde komen de teloorgang van de aarde, de opkomst van het fundamentalisme, en vooral de snel naderbijkomende komeet die wellicht de toekomst van onze planeet zal veranderen.

Stelt u zich eens voor dat u tot de twee miljard overlevenden zou behoren. Nostradamus 1999 schildert een levendig beeld hoe onze wereld in het nieuwe millenium zal veranderen als de meteoor de aarde raakt.
Verder lezen

De Limburger uit Jabeek

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Stefan Paulus - Nostradamus 1999 / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Limburger

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Limburger
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Limburger een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Limburger vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Limburger kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.