Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Auteursnaam niet vermeld. Schermelé, Willy (illustrator) o.a. grote kl

Schrijver:
Titel: Roodkapje : Met platen van Willy Schermelé
Taal: Nederlands
Uitgever: 24 x 33,5 cm. Geen uitgever of datum vermeld.
Bijzonderheden: Zeldzame Roodkapje uitgave (24 x 33,5 cm). Schaars. Zie "meer info".
Prijs: € 25,00
Verzendkosten: € 3,70 (binnen Nederland)
Meer info:
Met heel mooie prenten van Willy Schermele. 24 x 33,5 cm. Het is dubbelgevouwen in de breedte. Wordt dubbelgevouwen verzonden.
De bijzondere kaft is prachtig geïllustreerd door Willy Schermelé, zowel de voor- als de achterzijde.
Op de voorkant is een felblauwe rand rondom aangebracht, waarin heel fijne pentekeningetjes in witte lijnen staan. In het midden een kleurenafbeelding van Roodkapje. Ook de achterzijde is door Schermelé verzorgd en erg mooi. In het boek zelf staan 6 (grote) pagina's tekst en 2 pagina's met paginagrote illustraties van Schermelé, ook weer in full-colour. Een heel mooi Roodkapje boek, oud, ik schat van net voor of net na de Tweede Wereldoorlog (geen datum vermeld in het boek).
24 x 33,5 cm. Het is dubbelgevouwen in de breedte. Wordt dubbelgevouwen verzonden. Verder in goede staat, wel wat lichte slijtage, vooral door het dubbelvouwen, elke pagina heeft daardoor een vouw. Kleurpotlood spoor op voorzijde kaft. Pagina's licht vergeeld. Een mooie antieke uitgave met prachtige afbeeldingen en een spannend Roodkapje verhaal. Zeer schaars.
Verder lezen

CuisineRivièra uit Leiden

particulier
Omdat het privé verkoop betreft, is ruilen en terugsturen niet mogelijk (zoals bepaald in de EU-wetgeving voor privé verkopers). ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Gecombineerde verzending is mogelijk. Soms passen meerdere boeken nog in een brievenbuspakje. Voor 6,75 euro kan CuisineRivièra tot 30 kg boeken versturen. ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Vragen? Stuur een mailtje! ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.