Judy Alter Vertaling E.A. Swart - Herkenhoff en omslagontwerp Juli

Schrijver:
Titel: Strek je Fit Een veilig en Compleet oefenprogramma
ISBN: 9789065901880
Uitgever: Reemst, Van Uitgeverij te 's Hertogenbosch en Houten uit 1986
Bijzonderheden: Softcorver 239 pagina's 24x19 formaat Omslagdia's ABC Press
Prijs: € 12,75
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info:
Het strekken en versterken van de spieren is een 'must' voor zowel de topsporter als de amateur.
STREK DE FIT bevat een compleet nieuw span-en-ontspansysteem en is speciaal ontwikkeld om al uw spieren krachtig en soepel te maken en ook zo te houden.
Wilt u vetrolletjes kwijtraken of uw buikspieren verstevigen? De revolutionaire oefeningen in deze gids helpen u daarbij! Het programma is zorgvuldig uitgedacht en stelt u in staat alleen uw spieren te rekken, strekken of versterken - niet uw gewrichtsbanden - zodat u geen pijn voelt en geen blessure oploopt.

100 betrouwbare strekoefeningen voor alle spiergroepen
ideale voorbereidende oefeningen voor iedere sport
veilige basisoefeningen om uw persoonlijke klachten te verhelpen
uitgebreide krachtoefeningen voor een uitgebalanceerd lichaam
Verder lezen

De Olde Jan uit Herwen

particulier

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Judy Alter Vertaling E.A. Swart - Herkenhoff en omslagontwerp Julie Bergen - Strek je Fit Een veilig en Compleet oefenprogramma Judy Alter Vertaling E.A. Swart - Herkenhoff en omslagontwerp Julie Bergen - Strek je Fit Een veilig en Compleet oefenprogramma Judy Alter Vertaling E.A. Swart - Herkenhoff en omslagontwerp Julie Bergen - Strek je Fit Een veilig en Compleet oefenprogramma Judy Alter Vertaling E.A. Swart - Herkenhoff en omslagontwerp Julie Bergen - Strek je Fit Een veilig en Compleet oefenprogramma Judy Alter Vertaling E.A. Swart - Herkenhoff en omslagontwerp Julie Bergen - Strek je Fit Een veilig en Compleet oefenprogramma

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Olde Jan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De Olde Jan
  Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
 • Na uw bestelling ontvangen u en De Olde Jan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Olde Jan vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De Olde Jan kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.