Annie Oosterbroek-Dutschun - Niet enkel rozen - Omnibus van 1.

Schrijver:
Titel: Niet enkel rozen - Omnibus van 1. Afscheid onderweg 2. De lege plaats 3. Spreekuur der liefde
ISBN: 9789024254132
Taal: Nederlands
Uitgever: Kok Kampen
Bijzonderheden: 612pp, hardcover, in goede staat, papier omslag beschadigd aan randen, naam in schutblad, zie meer info
Prijs: € 0,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Laat mij Leven wordt ook aangeboden. neem ff contact op voor info

Afscheid onderweg
Evert van de Vegte en Ina Breedveld zijn als verloofden samen op weg naar het huwelijk. Zoals zovelen. Soms wordt het reisdoel niet gehaald, omdat het vertrouwen in elkaar niet groot genoeg is. Een enkele keer wordt het leven onderweg een halt toegeroeopen.... en één blijft alleen. Maar het leven gaat verder. Everts broer Rinus moet het werk op de hoeve in de IJsselvallei overnemen. Dit geeft keiharde conflicten tussen zijn liefde voor de verpleegster met wie hij verloofd is, maar die helemaal niet van het plattelandsleven houdt, en de de liefde voor zijn werk. Hij moet zijn keus maken, maar voor hij zover is, heeft het leven hem voor bijna onoplosbare problemen gesteld.
Diepe menselijkheid en spanning typeren deze roman.

De lege plaats
Jennie Grotenhuis komt als gezelschapsdame bij mevrouw van Haersdonck, een zeker niet gemakkelijke oude dame. De kennismaking met haar zoon Harrry verloopt zeer stormachtig. Als Jennie's hart wordt aangeraakt door de liefde worden de spanningen alleen maar groter. Wat liggen geluk en verdriet dicht naast elkaar! Jennie ervaart het dagelijks Zal er voor twee jonge mensen een nieuw begin mogelijk zijn?
Een ontroerend verhaal.

Spreekuur der liefde
De roman over de alleenstaande jonge vrouw Jetje Kesseler. De verwikkelingen vermeerderen zich: enerzijds rond de beide nichten Jetje en Anneke en de schijnbaar serieuze jongeman Ronnie Weber; anderzijds rond de twee vriendinnen Jetje en Sylvia en de jonge dokter. Onder het lezen vraagt men zich òf en hoe dit alles tot een bevredigende oplossing kan komen. Zal de lichtzinnige flirt worden ontmaskerd? Zal de bedrogen en teleurgestelde jonge vrouw vereenzamen? Zal zij haar hart voorgoed pantseren? Zal zij een blijvende afweerhouding aannemen tegenover de de avances van de andere sexe? Of zal voor haar het spreekuur der liefde komen, waarop ze alles wat er aan innige genegenheid leeft in haar hart kan uitzeggen bij hem, die haar oprecht bemint?
Dit zijn de vragen, die de lezers heel het boek door in grote spanning houden.
Verder lezen

Axel uit Axel

particulier

Logo Axel

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Annie Oosterbroek-Dutschun - Niet enkel rozen - Omnibus van 1. Afscheid onderweg 2. De lege plaats 3. Spreekuur der liefde Annie Oosterbroek-Dutschun - Niet enkel rozen - Omnibus van 1. Afscheid onderweg 2. De lege plaats 3. Spreekuur der liefde Annie Oosterbroek-Dutschun - Niet enkel rozen - Omnibus van 1. Afscheid onderweg 2. De lege plaats 3. Spreekuur der liefde

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Axel

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Axel
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Axel een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Axel vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Axel kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.