Henny Thijssing-Boer - Thijssing-Boer, Henny-Een mens is maar e

Schrijver:
Titel: Thijssing-Boer, Henny-Een mens is maar een mens (nieuw)
ISBN: 9789401906005
Uitgever:
Bijzonderheden: Een mens is maar een mens is weer een realistische en romantische streekroman van Henny Thijssing-Boer over het boerenleven in Groningen.  De Groningse boerendochter Thomaske trouwt met de knappe, maar onbetrouwbare knecht Job. Als hij zich ontpo...
Prijs: € 6,99
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Een mens is maar een mens is weer een realistische en romantische streekroman van Henny Thijssing-Boer over het boerenleven in Groningen. 
De Groningse boerendochter Thomaske trouwt met de knappe, maar onbetrouwbare knecht Job. Als hij zich ontpopt tot alcoholist, kan Thomaske niets anders doen dan van hem scheiden.
Met spijt denkt ze terug aan Mans, een analfabeet die minder handig was in zijn liefdesverklaringen, maar die het goed met haar meende. Mans, die ver weg was gaan wonen, keert echter terug en hij blijkt een man met een groot hart én mensenkennis.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Henny Thijssing-Boer - Thijssing-Boer, Henny-Een mens is maar een mens (nieuw)