Darrell T. Hare illustr: Tom O'Sullivan - Ramar een spiri

Schrijver:
Titel: Ramar een spirituele vertelling
ISBN: 9789024527335
Taal: Nederlands
Uitgever: Luitingh - Sijthoff 1996 9789024527335
Bijzonderheden: softcover met flappen 128pp. in zeer goede staat, kleine opdracht voorin, 16/17,5 cm
Prijs: € 7,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Ramar. 'Ramar' is een allegorische vertelling over een konijntje met ragfijne vleugels, dat woont in de wereld waar mensen rusten tussen hun levens op aarde. De mensen nemen de vorm aan van het dier dat, gezien het leven dat ze op aarde hebben geleid, het best bij hen past. Hun wijze levenslessen helpen Ramar inzicht te verwerven in het menselijk bestaan. Als Ramars kennis en liefde groeit, verandert zijn zwart-witte wereld in een zee van kleur. En wanneer hij uiteindelijk zijn prachtige regenboogvleugels uitslaat, is hij klaar voor het mysterie van zijn geboorte als mens.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Darrell T. Hare   illustr: Tom O'Sullivan - Ramar     een spirituele vertelling

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.