Liz Rose - Bedazzle je man / astrologiegids om je man te verlei

Schrijver:
Titel: Bedazzle je man / astrologiegids om je man te verleiden
ISBN: 9789055992232
Taal: Nederlands
Uitgever: Andromedia
Bijzonderheden: In nette gelezen staat, geen bijzonderheden
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Ooit tegen een Boogschutterman gezegd dat je niet van avontuurlijke reizen houdt? Of liet een Tweelingman na een afspraakje niets meer van zich horen nadat jij een hele avond om zijn nek had gehangen waar zijn vrienden bij waren? Behoed je voor deze onnodige rampen. Leer de do’s en don'ts kennen van ieder mannelijk horoscoopkarakter dat op deze aardbol rond loopt (het zijn er twaalf dus het moet lukken deze uit je hoofd te leren) en lees hoe je je toekomstige partner met de door jouw opgedane kennis in de goede stemming kunt brengen en kunt bezwijmelen.

Dit boek helpt je ook om te voorkomen dat je onnodig tijd in de niet-bij-jou-passende-horoscoop-man stopt, ook al denk je dat het jou wel zal gaan lukken. Thema's als horoscoopkarakterstructuren, verleiding, seks, mode, hoe voorkom ik een mogelijke breuk en trouw en ontrouw worden op een vlotte en humoristische manier beschreven. Tevens geeft Liz veel tips en suggesties en dankzij de ervaringen van haar vriendinnen krijg je een extra dimensie om jouw kijk op de horoscoopkarakters van de mannen te ontrafelen en direct in de praktijk te kunnen toepassen.

Bedazzle je man is een boek waarvan er maar weinige bestaan, het is een super compacte leidraad voor de eigentijdse succesvolle single vrouw die, op zoek naar haar perfecte partner, slechts één simpele vraag hoeft te stellen: Wat is jouw sterrenbeeld? En dit alles gebaseerd op de oude wijsheden van astrologie.
Verder lezen

Too good to go uit Bilthoven

particulier

Logo Too good to go

Kijk gelijk ook bij mijn andere boeken. Wie weet kun je meerdere boeken in één keer laten versturen. Dat scheelt wellicht in de verzendkosten. Ophalen kan ook.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Liz Rose - Bedazzle je man / astrologiegids om je man te verleiden Liz Rose - Bedazzle je man / astrologiegids om je man te verleiden Liz Rose - Bedazzle je man / astrologiegids om je man te verleiden Liz Rose - Bedazzle je man / astrologiegids om je man te verleiden Liz Rose - Bedazzle je man / astrologiegids om je man te verleiden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Too good to go

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Too good to go
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Too good to go een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Too good to go vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Too good to go kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.