Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Glattauer, Daniel - Leo @ Emmi / Stormbestendig (Let op ! Het s

Schrijver:
Titel: Leo @ Emmi / Stormbestendig (Let op ! Het schaarse 2e deel van Leo en Emmi !) / (prachtige vertaling van Gerrit Bussink)
ISBN: 9789028423329
Taal: Nederlands
Uitgever: Wereldbibliotheek
Bijzonderheden: Schaars. Zeer goed, mooi, schoon, strake paperback met flappen. 2012. 1e druk, 221 p. Rechte rug, zonder leesvouw of verkleuring. Geen naam, strepen. wit stickertje op schutblad, niet storend. etc. Cadeau waardig !
Prijs: € 9,90
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Let op ! Het schaarse 2e deel van Leo en Emmi !

Emmi Rothner en Leo Leike hadden een zinderende liefdesaffaire - via e-mails. Het was een grote liefde, uitsluitend gebaseerd op de woorden die ze elkaar stuurden, want ze hadden elkaar nooit ontmoet. Toen dat eindelijk zou gebeuren kwam er iets tussen en vertrok Leo naar de vs. Het contact werd verbroken. Nu, na bijna een jaar, keert Leo terug uit Boston. Eenmaal thuis ziet hij een paar berichten van Emmi in zijn mailbox. Beiden bemerken dat ze nog altijd verslaafd zijn aan elkaar, en een ontmoeting in de werkelijkheid lijkt onvermijdelijk. Alleen: Leo heeft in Boston een verhouding gekregen en staat op het punt te gaan samenwonen, en Emmi is nog steeds getrouwd.

Het prikkelende en verrassende vervolg op Emmi @ Leo - Goed tegen noordenwind Wie Emmi Rothner en Leo Leike kent, kent Emmi @ Leo - Goed tegen noordenwind, die onalledaagse, verslavende liefdesgeschiedenis waarin twee mensen die elkaar nog nooit hebben gezien, per e-mail reddeloos verliefd worden. Voor de lezers van dat verhaal is die liefdesgeschiedenis misschien afgesloten, maar niet voor Emmi en Leo! Voor wie wellicht van mening is dat de twee geliefden tenminste één ontmoeting in het echt verdiend hebben, en dat hun verhaal een nieuwe kans op een andere afloop moet krijgen - hier is het: Leo @ Emmi - Stormbestendig.
Verder lezen

Zevenblad uit Amsterdam

particulier

Logo Zevenblad

* Kijk na uw bestelling a.u.b. in uw SPAM-Box als u binnen 3 dagen geen antwoord ontvangt.
* Zevenblad reageert meestal op dezelfde dag, maximaal binnen 3 werkdagen !
* Zevenblad staat voor zeer adequate verpakking en snelle verzending via Postnl of DPD.
* De boeken van Zevenblad verkeren, tenzij anders vermeld, altijd in uitstekende staat.
* Wij vragen betaling vooraf.
* Verzending vindt, tenzij op verzoek aangetekend, plaats voor risico van de koper.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Glattauer, Daniel - Leo @ Emmi / Stormbestendig (Let op ! Het schaarse 2e deel van Leo en Emmi !) / (prachtige vertaling van Gerrit Bussink)