Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Kavafis, K.P. - Verzamelde Gedichten / Tweetalig / (de ultieme,

Schrijver:
Titel: Verzamelde Gedichten / Tweetalig / (de ultieme, meest uitgebreide, 4e herziene én uitgebreide druk) / (in de prachtige vertaling van de meestervertalers Hans Warren & Mario Molegraaf)
ISBN: 9789035124189
Uitgever: Bert Bakker
Bijzonderheden: Nieuw, mooi, schoon, strak, ongelezen,GEBONDEN. 2002, 4e herziene én uitgebreide druk, 588 p. Gaaf omslag, zonder verkleuring. Geen naam, strepen etc. Cadeau waardig !
Prijs: € 17,50
Verzendkosten: € 7,70 (binnen Nederland)
Meer info:
De Griekse dichter K.P. Kavafis (1863-1933) bracht het grootste deel van zijn leven in Alexandrië door. Pas na zijn dood nam hij zijn plaats in op de Helicon van de wereldliteratuur. Tijdens zijn leven was hij zeer terughoudend met de publicatie van zijn poëzie. Hij liet af en toe een gedicht afdrukken in een literair tijdschrift en gaf enkele bundels met een stuk of twintig gedichten in eigen beheer uit. Het grootste deel van zijn poëzie, dat hij op losse bladen schreef, vertrouwde hij uitsluitend aan goede vrienden toe. Naast Kavafis' beroemde corpus van 154 gedichten bevat deze verzamelbundel alle 'anekdota', dat zijn de onuitgegeven gedichten, en de jeugdgedichten voorzover die in de Griekse taal zijn geschreven.
Verder lezen

Zevenblad uit Amsterdam

particulier

Logo Zevenblad

* Kijk na uw bestelling a.u.b. in uw SPAM-Box als u binnen 3 dagen geen antwoord ontvangt.
* Zevenblad reageert meestal op dezelfde dag, maximaal binnen 3 werkdagen !
* Zevenblad staat voor zeer adequate verpakking en snelle verzending via Postnl of DPD.
* De boeken van Zevenblad verkeren, tenzij anders vermeld, altijd in uitstekende staat.
* Wij vragen betaling vooraf.
* Verzending vindt, tenzij op verzoek aangetekend, plaats voor risico van de koper.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kavafis, K.P. - Verzamelde Gedichten / Tweetalig / (de ultieme, meest uitgebreide, 4e herziene én uitgebreide druk) / (in de prachtige vertaling van de meestervertalers Hans Warren & Mario Molegraaf) Kavafis, K.P. - Verzamelde Gedichten / Tweetalig / (de ultieme, meest uitgebreide, 4e herziene én uitgebreide druk) / (in de prachtige vertaling van de meestervertalers Hans Warren & Mario Molegraaf)