Henk van Wissen - Als de wind draait

Schrijver:
Titel: Als de wind draait
ISBN: 9789088346880
Taal: Nederlands
Uitgever: Boekscout, 2009
Bijzonderheden: In nette gelezen staat, zie foto's
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Ze was temperamentvol, op haar werk regelend en een persoonlijkheid. Autorijden was haar passie, bood hulp daar waar nodig. Altijd alles controlerend en onder controle. Het uitdagende is nu ongeremd. Haar temperament verliezend, haar werk ontnomen. Haar mobiliteit is een aangepaste fiets, haar stabiliteit een rollater. Hulpbiedend is nu hulpontvangend, haar view beperkter en het gevoel voor tijd wordt minder. Achter dit ongeremd gedrag schuilt een aangetast karakter, slopend voor haar en haar omgeving. In Als de wind draait vertelt Henk van Wissen het verhaal van zijn vrouw, waarbij Fronto Temporale Dementie is geconstateerd. Van de emotie ‘houden van’ tot de alles omvattende taak: ‘verzorgen van’.
Verder lezen

Too good to go uit Bilthoven

particulier

Logo Too good to go

Kijk gelijk ook bij mijn andere boeken. Wie weet kun je meerdere boeken in één keer laten versturen. Dat scheelt wellicht in de verzendkosten. Ophalen kan ook.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Henk van Wissen - Als de wind draait Henk van Wissen - Als de wind draait Henk van Wissen - Als de wind draait Henk van Wissen - Als de wind draait Henk van Wissen - Als de wind draait

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Too good to go

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Too good to go
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Too good to go een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Too good to go vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Too good to go kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.