Retour - Harmonie van huis & tuin : Orshof, een oase van groen

Schrijver:
Titel: Harmonie van huis & tuin : Orshof, een oase van groen en rust
Uitgever: , Uitgeverij Lannoo 1999, 1999
Bijzonderheden: Hardcover, 143 pagina's, Nederlands, 255 x 255 mm, mooi boek met mooie foto's, . ISBN 9789020936605.
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
'In het natuurgebied Solterheide aan de rand van de Opoeterse bossen in Belgisch Limburg ligt Orshof, een prachtige Kempische herenboerderij. Het domein is eigendom van de familie Van Orshoven, die er seminaries en vergaderingen in goede banen leidt. Twintig jaar geleden kochten vader Yvo Van Orshoven en zijn vrouw Ysel de hoeve in bouwvallige staat. Zij besloten de boerderij in oude stijl te laten herstellen en er een enorme tuin rond aan te leggen. Ze riepen hiervoor de hulp in van de bekende antiquair Axel Vervoordt en tuinarchitecte Elisabeth de Lestrieux. Zij creëerden samen een prachtig geheel, dat als type-voorbeeld van de organische architectuur kan dienen. Het ontwerp van de tuinen staat niet los van de inrichting van de kamers van Orshof, een gevoel dat nog versterkt wordt door de vele 'glazen kamers' die de hoeve telt. Het geheel vormt de ideale plek om in evenwicht met jezelf en de natuur tot rust te komen en te genieten van de inspirerende omgeving. Het is precies deze sfeer die in het boek over Orshof weerspiegeld wordt. Het boek biedt praktisch advies, heel veel ideeën en inspirerende recepten voor een huis en tuin vol groen, rust en geluk.''
Verder lezen

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 Euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Retour - Harmonie van huis & tuin : Orshof, een oase van groen en rust

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.