Wok - praktische recepten

Schrijver:
Titel: Wok - praktische recepten
ISBN: 9781405445290
Taal: Nederlands
Uitgever: Parragon Books
Bijzonderheden: In nette gelezen staat, zie foto's
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Een wok is onmisbaar in de moderne keuken. De techniek van het roerbakken is vanuit het oosten naar het westen overgewaaid en is nu in de hele wereld erg geliefd. Roerbakken biedt je de gelegenheid snel een gezonde, smakelijke maaltijd op tafel te zetten. In dit kookboek tref je een ruimte keuze onweerstaanbare gerechten aan, die bereidt worden met verse ingrediënten.

Elk recept brengt je stap voor stap tot een geslaagd eindresultaat. De kleurenfoto's van diverse stappen in het recept maken de bereiding eenvoudiger. Door de vele tips en variatievoorstellen biedt dit kookboek een ruime keus aan smakelijke maaltijden.
Verder lezen

Too good to go uit Bilthoven

particulier

Logo Too good to go

Kijk ook eens bij mijn andere boeken. Meerdere boeken in één keer laten versturen scheelt in de verzendkosten. Ophalen in Bilthoven kan ook.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Wok - praktische recepten - Wok - praktische recepten - Wok - praktische recepten - Wok - praktische recepten - Wok - praktische recepten - Wok - praktische recepten - Wok - praktische recepten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Too good to go

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Too good to go
  Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
 • Na uw bestelling ontvangen u en Too good to go een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Too good to go vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Too good to go kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.