Clancy, Tom & Steve Pieczenik - Tom Clancy's Op-Center: 9-delig

Schrijver:
Titel: Tom Clancy's Op-Center: 9-delige serie
Taal: Nederlands
Uitgever: A.W. Bruna
Bijzonderheden: 9 boeken in 1 koop. Zie ook bij "Meer info", alle 9 paperback, géén inschriften, in zeer goede+++ (vrijwel nieuw, 3 ongelezen) staat (zie de foto's)
Prijs: € 20,00
Verzendkosten: € 4,74 (binnen Nederland)
Meer info:
1. Op-centre
2. Contra commando
3. Staat van orde
4. Daad van terreur
5. Brandhaard
6. Vuurlinie
7. Verdeel en heers
8. Gevarenzone
9. Erekwestie

Thomas Leo (Tom) Clancy jr. was een Amerikaans auteur van politieke thrillers, gebaseerd op concepten ontleend aan inlichtingendiensten en de militaire wetenschap; zijn naam is tevens een generieke aanduiding voor soortgelijke boeken die door andere auteurs worden geschreven.

Zijn vroege boeken ontlenen hun thematiek uit de Koude Oorlog. Clancy bereikt in zijn boeken door nauwgezet onderzoek een grote mate van realisme. Hij besteedde aandacht aan (fictieve) ecopolitieke motieven en achtergronden, in het bijzonder ook aan de technologie die bij missies wordt ingezet.

Clancy werkte veel met co-auteurs.

In Op-Center komt het team in actie wanneer politieke samenzweerders in het Verre Oosten een Derde Wereldoorlog trachten uit te lokken. Tussen het communistische Noord-Korea en het op het Westen gerichte Zuid-Korea lijkt een strijd op handen, waaraan de VS zich niet zullen kunnen onttrekken. Ondanks sabotage slaagt het team van Op-Center erin een wereldbrand te voorkomen...

Daad van terreur
Syrische terroristen verwoesten een dam in Turkije, waarmee ze de drinkwatervoorziening in hun eigen vaderland in gevaar brengen. Dit lijkt een waanzinnige actie, maar is feitelijk niets anders dan de eerste stap in een weloverwogen plan: het uitlokken van totale oorlog in het Midden-Oosten. Maar wat de terroristen niet weten, is dat in Griekenland sinds kort een Regional Op-Center actief is. Dit ROC is een mobiele versie van het permanente crisismanagementscentrum en een immer waakzame en onfeilbare bron van informatie. Het heeft precies in de gaten wat de Syrische rebellen in hun schild voeren. Maar de terroristen hebben toch meer in hun mars dan verwacht. Ook zij hebben hun methoden om geheime informatie te bemachtigen. En het ROC dit nieuwste speeltje van de VS is een niet te versmaden hoofdprijs

Brandhaard
Het Op-Center-team raakt betrokken bij de zorgwekkende politieke situatie in Spanje, waar de spanning tussen de vijf belangrijkste etnische groepen hand over hand toeneemt. De conflicten tussen de Castilianen, de Basken, de Galliciers en de Andalusiers bereiken langzaam maar zeker hun hoogtepunt. Het land verkeert in een chaotische toestand. Een bijna onmogelijke missie, want Op-Center mag dan wel gespecialiseerd zijn in het ontmaskeren van terroristen en het neerslaan van staatsgrepen, het is nog nooit geconfronteerd met zo’n gecompliceerde situatie als deze. Een situatie die bepaald wordt door fragmentatie en afscheiding en die wel eens zou kunnen leiden tot het uiteenvallen van een hele natie
Verder lezen

Keetje uit Nieuwveen

particulier

Logo Keetje

Kijk in uw SPAM folder EN in uw RECLAME folder als u geen antwoord ontvangt. Ik reageer ALTIJD binnen 1 dag!
=======================================
Welkom bij boekwinkeltje Keetje.
Ik ben een particuliere verkoper. U heeft geen recht van retour. Als u hier niet mee akkoord kunt gaan, plaats dan uw bestelling niet.
U ontvangt een e-mail met betaal informatie na uw bestelling. U krijgt altijd antwoord van mij. Kijk in uw spambox en in uw reclamebox als u geen bericht ontvangt. Boeken worden na ontvangst van betaling verstuurd.
Alle boeken worden bewaard verpakt in transparante beschermende folie. De boeken op de foto's zijn de echte exemplaren. U krijgt wat u ziet.
De verzendkosten staan bij elk boek apart vermeld.
PostNL brievenbuspost € 3,85
Pakketpost: DHL (afhalen bij DHL shop) tot 10 kg € 4,75
DPD thuisbezorgd tot 20 kg € 6,85
PostNL tot 10 kilo: € 7,70
Verzekerd verzenden € 10,50
Tarieven België: DPD tot 3 kg € 7,00
U kiest zelf uw verzendwijze.
Verzendkosten voor rekening van koper. Verzekerd verzenden mogelijk. Verzending voor risico van de ontvanger. Wilt u geen risico lopen, vraag dan om verzekerde verzending. Afhalen in Nieuwveen mogelijk. Mail me gerust als u meer informatie wilt hebben.
Bij pakketpost ontvangt u gratis verrassingsboeken.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Clancy, Tom & Steve Pieczenik - Tom Clancy's Op-Center: 9-delige serie Clancy, Tom & Steve Pieczenik - Tom Clancy's Op-Center: 9-delige serie Clancy, Tom & Steve Pieczenik - Tom Clancy's Op-Center: 9-delige serie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Keetje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Keetje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Keetje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Keetje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Keetje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.